Örgüt Lideri jandarmadan kaçamadı
Örgüt Lideri jandarmadan kaçamadı

Örgüt Lideri jandarmadan kaçamadı

Örgüt Lideri jandarmadan kaçamadı

Bursa İl Jandarma komutanlığı ekipleri Kurşunlu’da yaptıkları denetimlerde 3.Ağır ceza mahkemesi tarafından hakkında Örgüt Lideri Olmaktan kesinleşmiş cezası bulunan firari bulunan O.A. (47) isimli şahsı gözaltına aldı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Gemlik ve Kurşunlu Jandarması ile birlikte il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında Kurşunlu mahallesinde 11.30 sıralarında yapılan kimlik kontrolünde Bursa Adliyesi, Örgütlü Suçlar Soruşturma bürosunun hazırladığı iddanameli dosyaya bakan 3.Ağır Caza Mahkemesince Hakkında *Örgüt lideri olmaktan suçlaması olan O.A. [E,(47)] isimli şahsın; Bursa 3.Ağır Ceza Mahkemesinin “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan UYAP aranma kaydı olduğunun tespit edilmesi üzerine şahıs yakalandı. O.A. isimli şahsın, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak kabul etmek bulundurmak ve kullanmak, Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma ve taşıma bulundurma, resmi belgede sahtecilik, bir adet ateşli silah ve mutat sayıdaki mermileri bulundurmak suçlarının da aralarında olduğu toplam 16 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi.
Adliyeye sevkedildi
Savcılığın talimatı ile gözaltına alınan O.A. hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir