Fidan Eker Tekstil Ürünleri Merkezi Açıldı
Fidan Eker Tekstil Ürünleri Merkezi Açıldı

Fidan Eker Tekstil Ürünleri Merkezi Açıldı

Fidan Eker Tekstil Ürünleri Merkezi Açıldı

Gemlik’te bir süredir tekstil ürünleri üzerine üretim yapan Fidan Eker, İş Elbiseleri ve Tekstil Ürünlerinin imalatı için kurduğu atölyenin açılışı gerçekleştirildi.
Orhangazi Caddesi Kartal sokakta açılışı yapılan işyerinin kurdelesi, Gemlik Belediye başkanı Uğur Sertaslan, Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Sedat Gürle ile çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile davetliler katıldı.
İşyeri sahibi Fidan Eker’de, “İnşallah açılışını yaptığımız Fidan Eker Tekstil üretim merkezimizin ilçemize şehrimize Ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İşimizde her geçen gün büyüyerek hedefimiz, Ülkemizi yurt dışında Türk girişimci kadınlarımızı en güzel şekilde temsil etmek. Bugün bizimle bu anlamlı günü paylaşmanızdan dolayı tüm katılımcılarımıza, sayın protokol üyelerimize, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Açılışta Başkan Sertaslan, günümüz ekonomik şartlarında işyeri açmanın zorluklarına değinirken, kadın girişimcilerinde üretime ve istihdama sunduğu katkılar için teşekkür etti.
Konuşmaların ardından kurdele katılımcıların alkışları ve duaları arasında kesildi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ Seçmen, Kılıçtaroğlu’nun Kutuplaştırıcı ve nefret dolu politikalarından bıkmıştı. Ak partinin de, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir