Hamaloğlu’ndan 100.Yıl Mesajı
Hamaloğlu’ndan 100.Yıl Mesajı

Hamaloğlu’ndan 100.Yıl Mesajı

Hamaloğlu’ndan 100.Yıl Mesajı

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Hasan Hamaloğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Hamaloğlu mesajında, 100. Yılını, büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz! Bugün, Atatürk’ün önderliğinde kurulan bu büyük devletin, 100 yıllık bir yolculuğun ardından geldiği noktayı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

GTSO başkanı Hamaloğlu, ““Cumhuriyetimizin temelleri, Atatürk’ün vizyonu ve öngörüsüyle atılmıştır. Onun cesareti, kararlılığı ve özverisi, Türkiye’yi modern bir ulus haline getirmiş ve bağımsızlığımızı tüm dünyaya kanıtlamıştır. Atatürk’ün öğretileriyle yetişen nesiller, ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde büyük rol oynamıştır.

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti olarak, demokrasi, özgürlük ve adalet değerlerine bağlılığımızı koruyoruz. Atatürk’ün öğretileriyle donanmış, bilgi ve birikimle donanmış gençlerimiz, ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan güçtür.

100 yıl boyunca, zorluklarla karşılaşsak da, birlik ve beraberlik içinde bu zorlukların üstesinden gelmeyi başardık. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, geçmişimize saygı duyarak ve geleceğe umutla bakarak, daha da güçlenip ilerlemeye devam edeceğimize olan inancımız tamdır.

Başta Cumhuriyeti bize armağan eden Mustafa Kemal ATATÜRK olmaz üzere Güzel Vatanımız uğruna mücadele eden, gözünü dahi kırpmadan toprağa düşen, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz!

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Ne Mutlu Türküm Diyene! ” dedi

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ Seçmen, Kılıçtaroğlu’nun Kutuplaştırıcı ve nefret dolu politikalarından bıkmıştı. Ak partinin de, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir