Esnaf Panayırı Gün Sayıyor
Esnaf Panayırı Gün Sayıyor

Esnaf Panayırı Gün Sayıyor

Esnaf Panayırı Gün Sayıyor

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar odası ile Gemlik Belediyesinin ilçe esnafından gelen talepler doğrultusunda planladığı Esnaf Panayırı 27 Ekimde başlıyor.
Oda başkanı İsmail Beki yaptığı açıklamada, “esnaflarımızdan odamıza gelen istekler üzerine Gemlik Belediyesi ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda ilçemizde daha önce de yapmış olduğumuz Esnaf Panayırını bu yılda yapacağız. Perşembe Pazarının kurulduğu alanda 27 – 28 – 29 -30 – 31 Ekim ve 1 Kasım 2023 tarihlerinde 6 gün sürecek olan Panayırla esnafımıza ve halkımıza katkı sağlamayı hedefliyoruz. Esnafımızın desteği ile kurulacak olan panayırda yine yer açmak isteyen esnaflarımızın 0536 680 20 82 numaralı telefonu arayarak gerekli şartları öğrenip isimlerini yazdırmaları gerekmektedir” dedi.
İsmail Beki, Panayır alanında tuhafiye, züccaciye, hediyelik eşya satışının yer alacağını ve lunapark kurulacağını da sözlerine ekledi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir