Gemlik Belediyesi’nden Kurtul Mahallesi’ne hizmet atağı
Gemlik Belediyesi’nden Kurtul Mahallesi’ne hizmet atağı

Gemlik Belediyesi’nden Kurtul Mahallesi’ne hizmet atağı

Gemlik Belediyesi’nden Kurtul Mahallesi’ne hizmet atağı

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanına hizmet vermeye devam ediyor. Şehir merkezinde çalışmalarını aralıksız yürüten ekipler, eskiden köy statüsünde bulunan dış mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor.
Son olarak çalışmalarını Bursa şehir merkezine en yakın mahalle olan Kurtul Mahallesinde devam eden ekipler, burada; Şehit Cem Üner İlkokulunun iç ve dış cephe boyasını, muhtarlık binası tadilatını ve toplam alanı 300 metrekare olan içerisinde kahvehane bulunacak alanda çalışmalarını özenle gerçekleştiriyor.
Başkan Sertaslan, “Gemlik’in her karışına hizmet götürüyoruz”
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan yaptığı açıklamada ilçenin tüm mahallelerinde çalışmalarının devam ettiğini ifade ederken, “Gemlik Belediyesi olarak ilçemizin tüm mahallelerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençali ve Büyükkumla köy konağı inşaatlarımız aralıksız devam ediyor. Kurtul’da bizim önemli dış mahallelerimizden, bu mahallemizdeki okulun iç ve dış cephe boyamasını yaparak okulumuzu yeni bir görünüme kavuşturduk. Muhtarlık binamızda çeşitli tadilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle meydanında toplamda 300 metrekare alan içerisinde yaklaşık 100 metrekare kapalı alana sahip köy kahvemizin inşaatına devam ediyoruz. 401 km2’lik yüz ölçümüne sahip ilçemizin her karışına Gemlik Belediyesi olarak aralıksız hizmet veriyoruz”dedi.
Yapılan hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir