LKÜ OCAKLARI GEMLİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
LKÜ OCAKLARI GEMLİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

ÜLKÜ OCAKLARI GEMLİK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

LKÜ OCAKLARI GEMLİK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Mehmet Muhittin SALTIK’ın takdir ve tensipleriyle Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı’na Alperen ATALAR atanmıştır.
Konuşmasında “Çocukluğumuzun geçtiği Ülkü Ocakları’nda yeri geldi uygun görülerek Ortaokul Başkanlığından Ocak Başkan yardımcılığına kadar her görevde sancağı bir ileriye taşımaya çalıştım. Şimdi ise Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanımız Sn. Mehmet SALTIK’ın uygun görmesi üzere Ocak Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.
İnanıyorum ki yeni Yönetimimizle birlikte Gemlik’te Türk Gencine uygun sosyal faaliyetler ve özellikle eğitim alanında çok güzel işler yapacağız. Bu süreçte Geçmişten Bugüne Ülkü Ocakları’na gönül vermiş herkesi Ocağımıza davet ediyorum. Ayrıca En zor zamanda elini değil, gövdesini taşın altına koyan ve görevini layığıyla Devreden Değerli Büyüğüm İsmail BAYDAR’a vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir