ÜLKÜ OCAKLARINDAN 3 GÜNLÜK ŞÖLEN HAVASINDA KAMP
ÜLKÜ OCAKLARINDAN 3 GÜNLÜK ŞÖLEN HAVASINDA KAMP

ÜLKÜ OCAKLARINDAN 3 GÜNLÜK ŞÖLEN HAVASINDA KAMP

ÜLKÜ OCAKLARINDAN 3 GÜNLÜK ŞÖLEN HAVASINDA KAMP

“Gemlik Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Alparslan Türkeş Gençlik Otağının Dördüncüsü düzenlendi. 3 gün süren kamp, adeta ziyaretçi akınına uğradı.”
Özellikle gece geç saatlerde dahi Kamp’a çok yoğun katılım oldu.
Gemlik Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gemlik İlçe Başkanlığı, sosyal projeler kapsamında Gemlik Yeniköyde 3 gün süren Dördüncüsünün 4. gercekleştirmiş oldukları gençlik kampı etkinliğini bitirdi.
Yaklaşık 21 ilçe ocak başkanlığı ve İl Ocak Başkanlığı katılım sağladı. Gençler, 3 gün boyunca dağ yamaçlarına kurulan çadırlarda kalarak gündüz programının yorgunluğunu; konser,geleneksel oyunlar ,çocuklar için sihirbaz gösterileri,tarihi Bursa mehteran takımı gösterisi ve çeşitli eğlence aktivitelerle 3 gün boyunca adeta eğlendiler, ayrıca gündüzleri seminerler, çeşitli spor aktiviteleri ve eğitim programları ile ders gördüler.
Gemlik Ülkü Ocakları olarak dördüncüsü 4. düzenlenen Alparslan Türkeş Gençlik otağı etkinliğine, çevre il ve çevre ilçelerden de aşırı katılım olduğu özelikle akşam saatler gözle görülür kalabalık, olduğuna tanıklık edildi.
Ayrıca programa,Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Muhittin Saltık,M.H.P Bursa il başkanı Muhammet Tekin,M.H.P Gemlik ilçe başkanı Emrah Keskinden, Sivil toplum kuruluşları Ve yönetimleri ile Vatandaşlar ve partililer yoğun ilgi gösterdi .
Düzenlenen etkinliğin sosyal proje kapsamında gerçekleştiğini belirten Gemlik Ülkü Ocakları ilçe Başkanı İsmail BAYDAR; Aynı zamanda “Yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı şu günlerde gençleri yeni döneme moral ve motivasyon açısından hazırlamak,aralarındaki samimiyeti arttırmak, 3 günlük de olsa genç kardeşlerimizi ve halkımızı yaşamın stresinden uzaklaştırmak, aralarındaki arkadaşlığı ve dostluğu pekiştirmek adına bu etkinliği düzenledik. Gerçekten son derece eğlenceli, keyifli bir üç gün geçirdik. Aynı zamanda uzun süredir görmediğimiz ülkücü camiamızdaki kardeşlerimizle bu vesile ile buluştuk.Önümüzdeki süreçte bu etkinliği içerik olarak daha da zenginleştirerek tekrarlamak istiyoruz. Birliğimiz dosta güven Düşmana korku versin.”Dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir