Vaser Liposuction Yağ Aldırma Nedir?
Vaser Liposuction Yağ Aldırma Nedir?

Vaser Liposuction Yağ Aldırma Nedir?

Vaser Liposuction Yağ Aldırma Nedir?

Vaser liposuction yağ aldırma nedir sorusunun cevabı, kilo problemi olanlar tarafından merak edilir. Liposuction, halk arasında yaygın olarak kullanılan bir terimdir. Belirli bölgelerden yağ alınması olarak bilinen bu işlem, çeşitli cihazların yardımıyla yapılır. Vaser liposuction da kullanılan yöntemlerden biridir. Kalça, basen, gıdı gibi farklı bölgelerden yağ alma işlemi yapılabilir. Vaser liposuction yağ aldırma nedir sorusuna yanıt olarak bölgesel zayıflama yöntemidir denilebilir.

Vaser liposuction, modern yağ aldırma yöntemlerinden biridir. Bu işlem sırasında cerrahi müdahale fazla değildir. Bu operasyon sırasında ses dalgaları kullanılır. Ses dalgaları, yağların parçalanmasını sağlar. Ses dalgaları sadece yağ dokusunu etkiler bu nedenle diğer dokularda herhangi bir zarar ortaya çıkmaz.

Vaser Liposuction Yağ Aldırma Kimler İçin Uygundur?

Vaser liposuction yağ aldırmanın uygun olduğu kişiler kilo problemi olanlardır. Diyet ve egzersiz yapmasına rağmen fazlalıklarından kurtulamayanlar, bu yönteme başvurabilir. Vaser liposuction yüz bölgesine de uygulanabilir. Vaser liposuction ile fazlalıklardan kurtulmak daha kolay hale gelir. Bunun yanı fiziksel olarak memnuniyet verici bir görüntü ortaya çıkar.

Vaser Liposuction Yağ Aldırma Nasıl Yapılır?

Vaser liposuction yağ aldırma işleminin yapılışı sırasında yağ dokusunu hedef alan ses dalgaları gönderilir. Bu dalgalar, yağ hücrelerinin sıvı bir hal almasını sağlar. Yağ hücreleri parçalandıktan sonra vücuttan çekilir.

Vaser liposuction nasıl yapılır sorusunda merak edilen noktalardan biri de anestezidir. Eğer çok geniş bir bölgeden yağ alınacaksa genel anestezi tercih edilir. Dar alanda yapılacak işlemlerde ise lokal anestezi tercih edilir.

Vaser Liposuction Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Vaser liposuction sonrasında dikkat edilmesi gerekenlerden biri korse kullanımıdır. Sıkılaşmanın tam olarak sağlanması için en az iki hafta boyunca korse takılmalıdır. Bu süreçte sıvı tüketimine de önem verilmelidir. Yağların vücuttan hızlı bir şekilde atılması noktasında sıvı tüketimi fayda sağlar.

Operasyon sonrası tekrar kilo almamaya ve beslenme düzenine dikkat edilmelidir. Aksi takdirde tekrar yağlanma söz konusu olabilir. Düzenli spor yaparak yağlı ve kalorili yiyecekler tüketmeyerek yağların tekrar oluşumu engellenebilir.

Operasyon sonrası hastanın en az 3-4 saat dinlenmesi gerekir. Banyo yapmak için en az iki gün beklenmelidir. Çalışanların işinden birkaç gün izin almasında fayda vardır. Bu sayede iyileşmek için yeterli bir zaman geçer.

Vaser Liposuction Yağ Aldırma Zararlı mı?

Vaser liposuction zararları olan bir işlem değildir. Ancak işlemin hijyenik ve yeterli donanıma sahip klinik koşullarında yapılması gerekir. Bunun yanı sıra doktor tecrübesi de son derece önemlidir. Yeterince deneyimli bir doktor tarafından yapılan operasyonlarda herhangi bir sorun ortaya çıkmaz. Vaser liposuction yağ aldırma ameliyatı nedir sorusuna cevap arayanlar, yeterli araştırmayı yapmalıdır. Ardından profesyonel bir hekim tarafından işlem yapılmalıdır. Böylece daha fit bir görünüme sorunsuz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir