GTSO'dan İstanbul Ticaret Odasına Ziyaret
GTSO'dan İstanbul Ticaret Odasına Ziyaret

GTSO’dan İstanbul Ticaret Odasına Ziyaret

GTSO’dan İstanbul Ticaret Odasına Ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası heyeti İstanbul Ticaret odasına ziyarette bulundu.
GTSO başkanı Hasan Hamaloğlu, Meclis başkanı Mehmet Anar, Yönetim kurulu başkanvekili Fatih Ayvaz, Meclis Başkanvekili Fatih Becerikli ve Genel Sekreter Emre Gemicioğlu, İTO Başkanı Şekib Avdagiç ile bir araya geldiler.
Ziyarette, Gemlik’te Ticaret ve Sanayi odası tarafından yapılacak olan çalışmalar teknolojik çalışmalar ve kuluçka merkezi kurulmasına yönelik projeler paylaşıldı.
GTSO başkanı Hamaloğlu ziyarette, “kurulacak teknoloji üssü ile Gemlik’te genç girişimcilerimizin önünü açıyoruz. Teknoloji odaklı fikirleri olan gençlerimiz için GTSO bünyesinde girişim merkezi kurulması hakkında görüşme gerçekleştirdik. İTO başkanı Şekip Avgadiç yaptıkları kuluçka ve girişimcilik merkezleri hakkında tecrübelerini paylaştı. Gemlik’e de girişimcilik merkezi açılması için destek vereceğini belirtti. Gemlik TSO ve İTO arasındaki bu işbirliğinin gelişmesinin artacağını karşılıklı olarak ifade ettik” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir