TOGG KAVŞAĞINDA KAZA, 1 ÖLÜ 4 YARALI
TOGG KAVŞAĞINDA KAZA, 1 ÖLÜ 4 YARALI

TOGG KAVŞAĞINDA KAZA, 1 ÖLÜ 4 YARALI

TOGG KAVŞAĞINDA KAZA, 1 ÖLÜ 4 YARALI

Gemlik Kurşunlu Mahallesinde, TOGG dönüş kavşağında meydana gelen kazada, kavşaktan yola girmek isteyen 16 JUR 54 plakalı otomobille, yoldan gelen 07 VJS 70 kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 4 kişi yaralanırken, bir kişi hayatını kaybetti.
Meydana gelen kazada, 16 JUR 54 plakalı otomobilde bulunan Derya Karaman hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan eşi Kerem Karaman ve oğulları Abdullah Karaman yaralandı. Kazada 07 VJS 70 plakalı otomobilde bulunan şoför Adem Aktaş ve yolcu Şeyma Yıldırım da hafif yaralandı. Yaralılar, Gemlik Devlet Hastanesine sevk edilirken durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önlemlerini alırken, Cumhuriyet Başsavcılığı da kaza ile alakalı soruşturma başlattı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

1 yorum

  1. İyi Günler ; TOGG kavşağı ölüm kavşağına dönüştü. Özellikle servis araçları kendilerini yola atmaları kazaya sebebiyet vermektedir. Geçen gün yaşanan ölümlü kazanın ardından , dün kendim o bölgede ölümden döndüm. Oraya acil ışık konulması gerekmektedir. Servis şöförleri bilgilendirilmelidir , Hiç bir şey olmamış gibi yollarına devam ediyorlar. Bu konu bence çok önemli olup , birilerinin dile getirmesi gerekmektedir. Başkalarının da canı yanmasın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir