Sarı Nokta Hastalığı
Sarı Nokta Hastalığı

Medikal Estetikte Kişiye Özel Programlar

Medikal Estetikte Kişiye Özel Programlar

Bu hafta bazı cihazların çalışma mekanizmasını yazacağız.

Orhangazi Atakent bünyesinde Estetik birimimizde aktif olarak hizmet vermekteyiz Haziran ayı itibariyle sizi sorun odaklı programa alıyoruz. Online diyetisyen destekli, hekim gözetiminde disiplinli bir düzen hazırladık.

Medikal Estetikte Kişiye Özel Programlar
Medikal Estetikte Kişiye Özel Programlar

Tamamen kişiye özel bir protokol. Biraz cihazlar hakkında bilgi verecek olursak;

 

G5 Masajı

Masaj başlığı, döner hareketlerle dönmeye, yuvarlak , yukarı ve aşağıya ve basınçla yan yana hareket ederek derin bir masaj sağlar.

G5 Masajı faydaları

* Selülit oluşumunu engelleyerek, mevcut selülit sorununun giderilmesinde kullanılır.
* Kan dolaşımının hızlanmasını sağlar, kasları güçlendirir.
* Kronik kas ağrıları ve spazmları giderir.
* Cildin sıkılaşmasını sağlayarak elastikiyet kazandırır.
* Vücudu sıkılaştırır.
* Metabolizmayı hızlandırır.
* Kronik yorgunluğu giderir.
* Bölgesel dolaşımı düzenler.
* Toksin atımını sağlar.
* Kas ve eklemlerin hareket kabiliyetini destekler, arttırır.
* Yağ yakılmasını hızlandırır.
* Bölgesel zayıflama sağlar.

Lenf Drenaj

Lenf drenaj masajı, özellikle ödemi azaltmak için en önemli uygulamadır. Son derece hafif, monoton, yavaş, ritmik ve cilt yüzeyine yapılan bir masajdır. Lenf sıvısının akışını hızlandırır ve şişkinliği en aza indirerek rahatlık sağlar. Lenf drenaj masajı ile lenf akımı desteklenir ve ödemle oluşan şişkinlik azaltılabilir. Lenf drenaj masajı bedenimizi toksinden, bakteriden, mikroptan, kimyasal atıklardan ve sıvı fazlasından arındırır ve direnç sistemimizi güçlendirir.

Magic Crush (Heykeltraş)

Alanında son teknolojiye sahip RF kullanarak kalın kalça, basen, bacak, kol, boyun ve yüz gibi bölgelerde depolanmış yağların ilk seanstan itibaren gözle görülür bir şekilde giderilmesine ve selülitlerde azalma sağlamaktadır.

Kişinin yapısı ve vücuduna göre ilk seanstan itibaren 2 cm ile 12 cm incelme sağlanmaktadır. Cildi sıkılaştırır ayrıca selülit sorunlarını giderir. Deri altındaki yağ hücrelerine ulaşarak parçalanmasını sağlar.

Herhangi bir ışık enerjisinden faydalanmadan yağ dokuları ve kolajeni seçici olarak ısıtıp arttırdığı için her yaş ve tüm cilt tipine uygulanır. Yapılan uygulamadan hemen sonra cilt üzerinde gerginlik ve incelme görülür.

Magic Crush (Heykeltraş) Ne İşe Yarar

.Uygulanan bölgede incelme ve sıkılaşma

.Toparlama

.Kırışıklık açma

.Selülit giderme

.Kas eklem ağrılarını giderme

Pasif Jimnastik

Pasif jimnastik vücuda enerji harcatan bir uygulamadır. Dolayısıyla metabolizma fazla çalışır ve buna bağlı olarak kalori yakılır. Ayrıca radyo dalgaları vücuttaki yağ dokularını uyararak yağların vücuttan atılmasını sağlar. Böylece bölgesel incelme gerçekleşir.

Pasif jimnastik kimlere yapılmaz?

Hamilelere, emzirenlere, vücudunda elektronik cihaz veya metal protez bulunanlara, kalp pili, kardiyovasküler ve metabolik rahatsızlıkları, nöromüsküler sistem sorunları olanlar, aktif enfeksiyon ve iltihaplanma olan bölgelerde uygulama yapılmaz.

Hydrafacial Cilt Bakımı

Bir tür yaşlanma karşıtı bakım yöntemi olan hydrafacial; cilt yenileme, akne ve leke tedavisinde de kullanılan bir işlemdir. Vakum yöntemi ile çalışarak cildi derinlemesine temizleyen cihaz, enjeksiyon ve benzeri yöntemler içermediği için hydrafacial tamamen ağrısız ve acısızdır. Cildi derinlemesine temizlerken var olan problemlerin giderildiği, bu sırada vakumlu başlık ile ölü deri ve hücrelerin aspire edildiği temizlik işlemi sonrasında cildi sağlıklı ve etkili şekilde besleyen serumlar cilt altına pompalanır.
Uygulanan temizlik ve bakım işleminden sonra ciltte var olan lekelenme problemine göre kullanılan farklı LED tipleri ile istenmeyen görünüm yok edilir. Gerekli görüldüğünde peeling uygulaması da yapılabilir. Hassas, kurumuş ve yıpranmış cilt tiplerinde de güvenle uygulanabilen yöntem sayesinde dokular zarar görmez. Cildi tahriş etmeden ve iz bırakmadan, konforlu bir şekilde güzel ve canlı görünen bir cilt sunar.
Cilt kırışıklıkları ve lekeleri, genişlemiş gözenekler, akne ve siyah noktalar, cilt kırışıklıkları ve yağlı cilde has problemler hydrafacial uygulaması ile yok edilir. Yapılan klinik araştırmalarda hydrafacial cilt bakımı zararları hakkında bir bulguya rastlanmamıştır. Diğer kozmetik tedavilerin aksine Hydrafacial cilt bakımı uygulaması ağrı ya da kızarıklığa çoğunlukla neden olmaz.Uygulama genel olarak komplikasyona sebep olmaz.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir