Piyasa Değerine ve Kripto Fiyatına Göre En İyi Kripto Para Birimleri
Piyasa Değerine ve Kripto Fiyatına Göre En İyi Kripto Para Birimleri

Piyasa Değerine ve Kripto Fiyatına Göre En İyi Kripto Para Birimleri

Kripto para birimleri inanılmaz derecede popüler hale geldi, kripto para güncel fiyatlar değişimi ile insanlar al-sat yaparak kazanç elde etmektedirler. Elbette ki insanlar bunları öncelikle alım satım ve yatırım için kullanıyor; ancak, aşağıda belirttiğimiz durumlarda da kullanılabilirler:

  • ürün ve hizmet satın alma (birçok İnternet kaynağı kripto ödemelerini kabul eder);
  • daire veya otel rezervasyonu, seyahat turları vb.
  • gayrimenkul satın alma.
  • vb.

Ayrıca kripto, blockchain oyunlarında, metaverse projelerinde, DeFi platformlarında vb.

Her dijital varlık, işlem hacmi ve piyasa değeri ile karakterize edilir.

Kripto para fiyatları inanılmaz derecede değişken ve bu da alım satım için harika fırsatlar sunuyor. Kripto para kursu, bazı varlıklar anlık yükselişler gösterse de bazı varlıklarda aynı şekilde yüksek düşüşler gösterebilmektedir.

İşlem hacmi göstergesi, kripto market olarak 24 saat boyunca kaç tane kripto varlığının alındığını ve satıldığını gösterir. Bu rakam genellikle belirli bir kripto varlığına olan genel ilgiyi gösterir.

Piyasa değeri, dağıtımdaki tüm kripto varlıkların genel fiyatını gösteren bir göstergedir. Hesaplaması, toplam çıkarılan kripto para sayısının, varlığın mevcut fiyatı ile çarpılmasıyla yapılır.

Kripto varlıklarının piyasa değeri ve fiyatına göre sıralamasını görmek için Coinmarketcap gibi saygın bir kaynağa başvurabilir veya herhangi bir güvenilir kripto borsasında kontrol edebilirsiniz. Ayrıca kripto para piyasası son dakika gelişmelerini de bu platform üzerinden takip edebilirsiniz. Platformda listeli ilk 50 kripto para birimi, en çok işlem gören ve güvenilir kripto varlıklarıdır.

En Çok İşlem Gören Kripto Para Nereden Alınır?

Popüler bir kripto platformu olan WhiteBIT borsasında, en iyi 50 varlık ve fiyatı da dahil olmak üzere çok çeşitli kripto varlıklarla işlem yapabilirsiniz. Borsadaki işlem ücretleri, piyasadaki ücretlerin ortalamasından yüksek değildir ve işlemler için gizli komisyonlar uygulanmaz.

WhiteBIT’te kripto ile çiftler halinde de alınıp satılabilen itibari para birimlerinin eklenmesiyle ticaret için 400’den fazla kripto çifti bulacaksınız. Borsada, alım satım için 400’den fazla işlem çifti ve birçok itibari para birimleri bulunmaktadır. Ayrıca, kripto para piyasasi altcoin fiyatlari anlık takibini borsa üzerinde kolay arayüz ile yapabilirsiniz.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir