Zafer Işık Gemliktv Canlı Yayınında Konuştu...
Zafer Işık Gemliktv Canlı Yayınında Konuştu...

Zafer Işık Gemliktv Canlı Yayınında Konuştu…

Zafer Işık Gemliktv Canlı Yayınında Konuştu…

 

Gemlik TV’de canlı yayınında Seçim Gündemi programının konuğu olan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer IŞIK, önemli açıklamalarda bulundu.

 




AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik TV Seçim Gündemi programında merak edilen sorulara yanıt verdi. Işık, hem Gemlik hem de Ankara’da olacağını söyledi.

Gemlik TV üçüncü canlı yayınına konuk olarak AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık katıldı. Işık, deneyimli gazetecilerin ve seyircilerin sorularına samimi yanıtlar verdi.

“Vaatlerimizin tamamını gerçekleştirdik”

Milletvekilliği döneminde özellikle bölgeye yapmış oldukları projeleri ve çalışmaları anlatan Işık, yeni doğmuş olabilecek ihtiyaçlar haricinde yurttaşa verdikleri sözlerin tamamını yerine getirdiklerini söyledi.

“Aday olmak benim tercihim değildi”

2018 yılında yapılan parlamento seçimlerinde milletvekili olmak gibi bir plan ve düşüncesinin olmadığını açıklayan Işık, talebin parti yetkililerinden geldiğini belirtti. Önümüzdeki milletvekili seçimlerinde başvurusu olduğu halde aday gösterilmemesinden dolayı kırgın olup olmadığı şeklindeki soruya ise Işık şöyle yanıt verdi: “Ben aday adaylığı için dosyamı son iki güne kadar vermemiştim. Gelen mesajla tüm 27’nci dönem AK Parti milletvekillerinin aday adaylığı başvuru dosyalarımızın verilmesi ve AFAD hesabına aday adaylığı için gerekli ücretin bağış olarak yatırılması istendi. Biz onun üzerine dosyamızı verdik. Doğal olarak milletvekili aday adayı olduk. Kırgınlığım olmadığı gibi, gayretim de olmadı.”

Deprem sürecinde yapılan yardım ve çalışmalardan söz eden Bursa Milletvekili Işık, Gemlik’in çok iyi bir sınav verdiğini vurguladı.

Işık’tan 2029 için ilginç açıklama

Milletvekilliğinin ardından yerel siyaset için plan ve düşüncesi sorulan Zafer Işık, ilginç bir açıklama yaptı. Adaylık süreci başlamadan çok önce arkadaşlarına söylediği bir sözü aktardı. Işık, “Ben daha aday adayı olmadan ve adaylar açıklanmadan, daha hiç bir şey belli değilken kuliste milletvekili arkadaşlarıma, ‘Arkadaşlar 2029’a kadar çay içmeye gelirim. 2029’dan sonra inşallah Genel Kurul’da beraber çalışırız’ diye bir temennide bulunmuştum.” dedi.

Işık, belediye başkan adayı mı?

Bunun üzerine 2023-2029 arası düşüncesi ve belediye başkan adaylığı planı sorulan Işık, “Bununla ilgili arkadaşlarımızdan, sokaktaki vatandaşlarımızdan, bazı kurum ve kuruluşların yöneticilerinden sorular, temenniler geliyor. Açıkçası böyle bir gayretim yok.” diye konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir