BORSA ZEYTİN ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLADI
BORSA ZEYTİN ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLADI

BORSA ZEYTİN ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLADI

BORSA ZEYTİN ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLADI

Marmarabirlik’in ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) tarafından gerçekleştirilen,“TÜBİB ELÜS Piyasasında Zeytin İşlemlerinde Derin ve Likit Bir Organize Piyasa için Yapılması Gerekenler” programına Zeytin Çalıştayı TÜRİB Genel Müdür Yardımcısı Dr. Necla Küçükçolak, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Hidamet Asa, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cevat Yazıcı, Erdal Kayalı, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Gündoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Reşat Kiyat katılım sağladılar.
Toplantıda, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevat Yazıcı söz alarak, “Bu tür verimli toplantıların daha sık yapılması gerektiğini dile getirdi. Hep birlikte hareket edersek bütün paydaşlar bir olursak Lisanlı Depoculuk kurma konusunda başarılı olabileceğime inanıyorum. Gemlik Ticaret Borsası Lisanslı Depoculuk faaliyetlerinin devam ettiğini, borsa olarak tescilini aldığımız Coğrafi İşaretli Gemlik Zeytini’nin TÜRİB Piyasasında önem kazanacağını bu süreçte etkin olarak kullanmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir