MHP'li Aday Muhammet Tekin'e Büyük İlgi
MHP'li Aday Muhammet Tekin'e Büyük İlgi

MHP’li Aday Muhammet Tekin’e Büyük İlgi

MHP’li Aday Muhammet Tekin’e Büyük İlgi

MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Milletvekili adayı Muhammet Tekin, teşkilatın yoğun katılımıyla düzenlenen Gemlik buluşmasında vatandaşlarla buluştu. Program, bir yandan gövde gösterisine dönerken, İlçe Başkanı Özcanbaz ve Tekin’in yaptığı açıklamalar dikkat çekti.
ÖZCANBAZ; BU DESTEĞİ GÖRÜNCE, DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL
Mehteran eşliğinde başlayan programda, söz alan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’Programa gelmeden önce, Milletvekili Adayımızı telkin ederken, biz duygusallaştık. Bu inancı görünce, duygulanmamak da elde değil. Biz ağabeylerimizin bize taşıdığı emaneti en iyi şekilde taşımaya gayret ettik. Bugün alanlara, meydanlara sığmıyoruz. 15 Temmuz 2016 sonrası önce milletimizin gönlünde oluşturduğumuz Cumhur İttifakı olarak bir mücadele içindeyiz.

ABDULHAMİT GİTSİN DE NE OLURSA OLSUN ANLAYIŞI
Osmanlı’nın son döneminde ‘Abdülhamit gitsin de, ne olursa olsun’ anlayışı ile bugün ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin, ne olursa olsun’ anlayışı aynıdır. Bu program, Gemlik’in vekiline lansman toplantısı ama bizim derdimiz, bizler Türk milliyetçisiyiz. Bizim bu devlete, bu millete yanlışımız olmadı, bundan sonra olmayacak da. Beden ölür çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan, hakikatten yana bakın siz’’ dedi.
TEKİN; KENTSEN VE YERİNDE DÖNÜŞÜM İLK SIRADA
MHP Milletvekili Adayı Muhammet Tekin ise; ‘’Gemlik’teki milliyetçi, ülkücü gençliğin, Türk Milleti adına aklı selim olduğunu idrak ettiği ve tekamül ettiği günden itibaren, dünyanın neresinde Türk varsa, Müslüman varsa, mazlum bir insan varsa, onun adına dert edip, kafa yorup bugünlere izdüşümün adıdır merkezleşmek.
Gemlik’in dönüşümünü, Gemlik’in kültürünü, demogratif yapısını koruyarak yapmak istiyoruz. TOGG, batarya fabrikası, hızlı tren, bölgemizde gıda sanayi bölgelerini kapsayan projeler hedefliyoruz. Kentsel ve yerinde öncelikli dönüşümü ilk sıraya koyuyoruz.
DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK DEĞİL, İHA VE SİHA DİYORUZ
Özellikle Selahattin Demirtaş’a özgürlük değil, daha çok İHA ve SİHA diyoruz. Kürt bizim kardeşimiz. PKK, YGP teröristtir. Önümüzdeki dönemim Türk yüzyılı olduğu dönemden bahsediyoruz. Anadolu, milletler mezarlığıdır. Çok fazla medeniyet gelmiş ve gitmiştir. Ama biz Türkler, binlerce yıldır buradayız, buradayız ve gitmiyoruz. Biz çadırlarımızı sırtlanların geçiş yoluna kurmuşuz. Bugün PKK gider başkası başlar ama biz burada oluruz. Önümüzdeki dönemde milliyetçi hareket hükümet ortağı olacaktır.’’ Şeklinde konuştu.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir