CHP Gemlik’te sandık güvenliği tamam
CHP Gemlik’te sandık güvenliği tamam

CHP Gemlik’te sandık güvenliği tamam

CHP Gemlik’te sandık güvenliği tamam

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi, Gemlik’teki dördü seyyar olmak üzere 261 sandığın tamamında asil ve yedek görevlilerini eksiksiz belirleyen CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, sandık görevlilerini sıkı bir eğitim programından geçiriyor.
Hafta sonu iki oturum gerçekleşen eğitimlerde sandık görevlileri, CHP Parti Okulu Eğitmenleri tarafından sandık kurulunun oluşması, oy verme işlemleri, geçerli ve geçersiz oylar, mühürlü ve mühürsüz zarf ve pusulalar, oy sayımı ve tutanakların doğru şekilde hazırlanması gibi konular ile olası elektrik kesintilerinde alınacak önlemler hakkında bilgilendirildi.
“Önümüzdeki seçimler üç beş maaşlılar ile asgari ücretliler arasında olacaktır
Programda konuşan CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, “ülkemizin en kritik seçimlerine giderken, tüm sandık görevlilerimize tarihi görevler düşüyor” dedi.
Başkan Aksu şöyle konuştu: “Önümüzdeki seçimler, ülkemizin birlik, beraberlik, dayanışma, toplumsal barış, güçlü ekonomi kısacası aydınlık bir Türkiye ile tek adamın baskıcı yönetiminin devam etmesini isteyenler arasında olacak. Bu seçimler beşli çeteler, devletten aldıkları üç beş maaş ile rezidanslarda keyif yapanlar ile açlık sınırının altındaki asgari ücretle yaşayıp bir kilo kıymaya 300 lira, bir kilo peynire 150 lira, ramazan pidesine 10 lira, bir simide 7 lira vermek zorunda kalan halkımız arasında olacaktır. Önümüzdeki seçimler eğitimsiz ve liyakatsiz olup eş dost torpili ile devletin kaymağını yiyenler karşısında iki üniversite bitirip iş bulamayan gençler arasında olacaktır. Önümüzdeki seçimler, bu düzende keyfi yerinde olanlar ile çocuklarının geleceğini düşünen aileler arasında olacaktır. Bizim amacımız herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için iş, emek, özgürlük ve insanca yaşam şartlarını sağlamaktır. Bu şartlarda, sandık görevlisi arkadaşlarımızın sorumluluk bilinci ile görevlerini en iyi şekilde yapacağına inandım tamdır.”
CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, tüm sandıklarda bir asil bir yedek görevlinin yanı sıra birer gözlemci, kat ve okul sorumluları görevlendiriyor. Öte yandan seçim günü görev alacak bilişim ve hukuk sorumluları, oyların güvenli şekilde sayılıp seçim kurullarına ulaşması için hazır olacaklar.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir