GENÇ İŞADAMI MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

GENÇ İŞADAMI MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU
Orhangazi’nin tanınmış simalarından olan ve uzun yıllar yurt dışında yaşadıktan sonra Orhangazi’ye yerleşen Erol Aktürk AK Parti’den Milletvekili aday adayı oluyor. İnşaat Mühendisi ve Makro Ekonomi uzmanı olan Erol Milletvekili aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Bursa İl başkanlığına teslim etti.
Orhangazi’nin genç ve sevilen iş adamlarından Erol Aktürk AK Parti’den Bursa 2. bölge Milletvekili aday adayı odlu. Uzun yıllar Yurtdışında yaşadıktan sonra Orhangazi’ye yerleşen, makro ekonomi uzmanı olan ve bir çok ülkede farklı firma ve kuruluşlara ekonomi üzerine sunumlar gerçekleştiren ekonomi danışmanlığı yapan Erol Aktürk 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Bursa Milletvekili aday adayı oldu. Erol Aktürk, aday adaylığı dosyasını Bursa İl Başkanlığına teslim etti.
30’un üzerinde ülkede danışmanlık yaptı
Uzun yıllardır yurtdışında yaşayan ve makro ekonomi uzmanı olan Erol Aktürk, 30 farklı ülkede 100’e yakın firmaya ekonomi üzerine sunumlar yaptı. Ayrıca bir çok firmaya da makro ekonomi üzerine danışmanlık yapan Erol Aktürk, halen yurtdışında bir çok firmaya ekonomi danışmanlığı yapıyor. Paris Sorbonne Üniversitesi mezunu olan Aktürk, üst düzeyde Fransızca, orta derece İngilizce ve İspanyolca biliyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Erol Aktürk, Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyanın yükselen yıldızı olduğunu belirterek, ülkemizin Türkiye Yüzyılı hedefine yürüdüğü bu kutlu yürüyüşte yer almak, bu yürüyüşe destek olmak için aday adayı olduğunu belirtti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir