Gemlik Ziraat Odasında Devir Teslim Yapıldı.
Gemlik Ziraat Odasında Devir Teslim Yapıldı.

Gemlik Ziraat Odasında Devir Teslim Yapıldı.

Gemlik Ziraat Odasında Devir Teslim Yapıldı.

Çelik Görevini Barutçuoğlu’na Devretti
Gemlik Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, görevini 5. Olağan Genel Kurulda başkanlığa seçilen Ercan Barutçuoğlu’na devretti.
Ziraat Odası Başkanlık binasında düzenlenen törende Ali Çelik, Ercan Barutçuoğlu ve yönetimine hayırlı olması temennisinde bulunarak, Barutçuoğlu’na başarılar diledi. Ali Çelik ayrıca, bundan sonraki süreçte de çalışmalara ihtiyaç duyulması halinde katkıda bulunabileceğini söyledi.
Ziraat Odasının yeni başkanı Barutçuoğlu ise çalışmaları dolayısıyla Çelik ve ekibine teşekkür ederek, kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diledi.
Barutçuoğlu, yaptığı açıklamada, “Burası hizmet teknesidir. Bizde hizmeti kaldığı yerden devam ettireceğiz, devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için Yönetim ve Meclis Üyelerimizle birlikte mücadele edeceğiz. Çiftçinin gelişimi, ziraatın gelişmesini, sağlayacağız. Her daim çiftçinin yanında, tarlasında,bağında,bahçesinde, içlerinde olacağız. Çiftçinin menfaatini, kararlı ve dik bir şekilde savunacağını, tarımın sorunlarını her platformda dile getirmeye ve çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya çalışacağız dedi.
Sizler buraya 17 yıldır görev yaptınız, bu odayı buralara getirdiniz. Teşekkür ediyorum bilin ki bu oda emin ellerdedir. Allah yardımcımız olsun. Zaman zaman tecrübelerinizden muhakkak faydalanmak için size başvuracağız. Sizlere bundan sonraki hayatınızda sağlık sıhhat afiyetler diliyorum.” dedi.
Barutçuoğlu, tören sonunda Çelik’’e 17 yılın anısına plaket takdiminde bulundu.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir