Miaport Arnavutköy
Miaport Arnavutköy

Miaport Arnavutköy

Miaport Arnavutköy

 

Miaport Arnavutköy projesi Çağlayan Grup ile yapılan ve İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde konumlanan gözde projeler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Özellikle Arnavutköy’de yaşamak isteyenlere büyük fırsatlar ve imkanlar sunan projenin konut satışları kapsamında pek çok talep yapılıyor. Eğer sizler de Arnavutköy’de konumlanan bu projedeki bir konut sahibi olmak isterseniz hemen Çağlayan Grup ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Miaport Arnavutköy projesi sayesinde pek çok imkanı elde edebiliyorsunuz. Proje hem konum açısından, hem de konutların içerisinde ve proje kapsamında sunulan olanaklar açısından önemli avantajlar sağlıyor. Her aileye uygun konutların bulunduğu projede siz de kral ve kraliçeler gibi yaşamak isterseniz elinizi çabuk tutmanız gerektiğini sizlere hatırlatıyoruz.

Miaport Arnavutköy Projesinin Özellikleri Nelerdir?

Miaport Arnavutköy konut sahiplerine pek çok avantaj sunuyor. Sahip olduğu özellikler sayesinde size tıpkı bir otel konforu sunan projede ne gibi özellikler olduğunu merak ediyorsanız sizler için aşağıda sıraladık. Projenin özelliklerine bakarak hayalinizdeki daireyi artık sizler de satın alabilirsiniz. Bunun için Çağlayan Grup web sitesinden ya da WhatsApp destek hattından yararlanabilirsiniz.

  • Miaport Arnavutköy projesinin özellikleri arasında yer alan maddelerden öncelikle dairelerden başlamak istiyoruz. Daire tipleri arasında küçük aileler ya da tek başına yaşamak isteyenler için 1+1 seçenekli daireler yer alıyor. Genellikle çocuklu ve çekirdek aileler için uygun olan 2+1 ve 2+1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Son olarak projede 3+1 daireler bulunuyor.
  • Proje dahilinde sunulan dairelerin büyüklükleri en az 48 metrekareden oluşuyor. Bunlar 1+1 daire satın almak isteyenler için belirlenen büyüklük oranıdır. En büyük dairenin ise 147 metrekare olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Böylece eşyanıza, ailedeki kişi sayısına dikkat ederek kendinize en uygun olan daireyi satın alabilirsiniz.
  • Miaport Arnavutköy İstanbul Havalimanı’na yakın konumda yer alıyor. Böylece sık sık il dışına ya da ülke dışına giden kişiler için bulunmaz hint kumaşı durumundadır. Havalimanına yakın oluşunun yanı sıra hastanelere de yakın konumda olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Herhangi bir sağlık problemi yaşadığınızda evinizin lokasyonu size herhangi bir şekilde dezavantaj durum sunmayacaktır.
  • Projenin içerisinde peyzaj düzenlemeleri bulunuyor. Dolayısıyla dairenizden çıktığınız andan itibaren kendinizi bir otel bahçesinde gibi hissedeceksiniz. Ayrıca proje içerisinde yer alan ticari alanlar sayesinde sitenizin içerisinden çıkmadan çok kısa süre zarfında tüm isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz. Proje içerisinde spor yapabileceğiniz, vakit geçirebileceğiniz pek çok sosyal alan yer alıyor. Son olarak sitenizin içerisinde 7 gün 24 saat sizi koruyan bir güvenlik mevcuttur.
  • Miaport Arnavutköy projesinde dairenizin içerisine girdiğiniz andan itibaren sizleri akıllı ev sistemleri karşılamaktadır. Dairenizde görüntülü diyafon sistemi yer alıyor. Bu sistem sayesinde herhangi bir güvenlik problemini yaşamadan misafirlerinizi dairenizde konuk edip ağırlayabiliyorsunuz. Tüm bu ve daha fazla imkanı projeyle elde edebilirsiniz.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir