FECİ KAZADA CAN PAZARI
FECİ KAZADA CAN PAZARI

FECİ KAZADA CAN PAZARI

FECİ KAZADA CAN PAZARI

– 2’si çocuk 3 yaralı
Orhangazi-Gemlik Karayolu, Gemlik girişinde meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapman isteyen bir otomobile bir başka otomobil arkadan çarptı. Kazada öndeki otomobilde bulunan bayan sürücü ile yeğeni ve diğer araçtaki bir çocuk yaralandı.
Kaza saat 13.30 sıralarında Orhangazi-Bursa karayolu, Gemlik girişinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gemlik girişindeki kavşaktan Ş.Ç.(40) idaresindeki 16 MET 78 plakalı otomobil, ana yola çıkış yaptıktan sonra Gemlik’ten Orhangazi istikametine doğru seyir halinde olan Y. G. (33) idaresindeki 16 ANY 912 plakalı otomobil arkadan çarptı.
Can pazarı
Çarpmanın şiddeti ile otomobiller ağır hasar görürken, öndeki otomobilin içinde bulunan sürücü Ş.Ç. ile birlikte arka koltukta oturan ve yeğeni olduğu belirlenen 7 yaşındaki S.K. ve diğer otomobilde bulunan 5 yaşındaki D.G. yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Gemlik ve Orhangazi Devlet Hastanelerine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmazken, polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

GEMLİKTV (@gemliktv)’in paylaştığı bir gönderi

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir