GTSO'da Dev Bütçe
GTSO'da Dev Bütçe

GTSO’da Dev Bütçe

GTSO’da Dev Bütçe

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının 2023 yılı 11 milyon 500 bin oldu.
GTSO’nun 2022 yılı son toplantısı oda meclis salonunda Meclis başkanı Mehmet Anar başkanlığında yapıldı. 2022 yılı kasım dönemi gelir gider bütçesinin oy birliği ile onaylanmasının ardından hazırlanan 2023 yılı gelir gider bütçesi meclise sunuldu. Başkan Anar bütçenin büyüme ve hizmet odaklı bir bütçe olduğuna işaret etti.
TOBB bütçe ve muhasebe yönetmeliğine uygun olarak hazırladığın ifade edilen 2023 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi.
GTSO Yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu, kendilerine destek olan meclis üyelerine destekleri için teşekkür ederek, son dönemde yaptıkları çalışmaları anlattı. Hamaloğlu, slayt sunumu eşliğinde yaptığı açıklamasında, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile yaptıkları ziyarette bölgeye yapılacak olan zeytin sanayi sitesinin kurulması için çalışmalara başladıklarını Bursa’nın mali olarak 5.büyük maliyetli projesinde TOKİ ile bir görüşme sağlayacaklarını söyledi. Hamaloğlu, Bursa valisi Yakup Canbolat’ın odayı ziyaret ettiğini ve hafta içinde Ankara’da Gemlikli Milletvekili Zafer Işık’ın destekleri ile yaptıkları ziyaretlerde Gemlik’e bir teknoloji lisesinin kurulması, fen lisesi, spor lisesi ve güzel sanatlar lisesi ile ülkemizde ikincisi olacak olan teknoloji merkezinin (tekmer) kurulması sözünü Sanayi Bakanı Mustafa Varank ve diğer yetkililerden aldıklarının bilgisini verdi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir