Barışan Yeni Yerinde
Barışan Yeni Yerinde

Barışan Yeni Yerinde

Barışan Yeni Yerinde

Gemlik’te ilk ve tek Dil ve Konuşma Bozuklukları Uzmanı olan Ebru Barışan 3.yılında yeni yerinde danışan kabulüne başladı.
Daha önce Cumhuriyet Mahallesi eski devlet hastanesi yanında 2 yıl Doktorlar Sitesi mevkiinde birçok vakanın terapisini tamamlayan Barışan, Kliniğinin 3. Yılında ise İstiklal Caddesine taşınarak başarılarını sürdürmeye yeni kliniğinde devam ediyor.
Barışan randevulu sistem ile çalıştığını belirterek, ilk değerlendirme için şimdiye dek alınan bütün MR,EEG, ilaç kullanımı ve raporlarının getirilmesi gerektiğini önemle vurguladı. Multidisipliner çalışmaya önem veren Barışan, değerlendirme sonucunda gerekli uzmanlara da yönlendirmeler yaptığının ve bu yönlendirmelere uymanın önem arz ettiğinin altını çizdi. Kişiye özel program oluşturup, düzenli ve istikrarlı takip ve çalışmalar sonucunda başarıya ulaştıklarını belirten Barışan, Terapi sürecinde sabırlı olunması gerektiğini de vurguladı.
İlçemizin ilk ve tek Dil ve Konuşma Bozuklukları Uzmanı olan Ebru Barışan; “Dil ve Konuşma Terapisi alanına ilgisi olan fakat gerekli eğitimi almamış kişilere de özellikle dikkat edilmesi gerektiğini, ailelerin mutlaka diploma sorgulaması gerektiğini, Dil ve konuşma terapisi üniversitelerin 4 yıllık Lisans Sağlık Bölümü. Uzmanlık için ise 2 yıl daha Yüksek Lisans sürecinden geçilmesi gerekmek. Bu alan ile ilgili testlerin de uygulayıcı sertifikası gerekmekte. Bunları da SADECE DİL VE KONUŞMA TERAPİSTLERİ UYGULAMAKTADIR” dedi.
Dil ve Konuşma Bozukluklarından ve ayrıca Nörobilim alanında da uzmanlığı olan Ebru Barışan, vakalarını birçok açıdan da değerlendirip terapi planı oluşturmaktadır. Terapi sürecinde devamlılığın önemli olduğunu, yönergelerinin de harfiyen uygulanması konusunda da katı kuralları olduğunu belirtti.
Barışan; “Hangi hastalıklar ile ilgilendiğini, yapılan testleri, randevu numarası ve klinik konumu konusunda detaylı Bilgiye ulaşmak için www.ebrubarisan.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.
@uzm.dktebrubarisan
Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir