Kastamonulular Gemlik'te Buluştu
Kastamonulular Gemlik'te Buluştu

Kastamonulular Gemlik’te Buluştu

Kastamonulular Gemlik’te Buluştu

Gemlik Kastamonulular Derneğinin geleneksel hale getirdiği üye buluşmaları ve kahvaltı programı yapıldı.
Şehit Ömer Halisdemir bulvarında bulunan Bölge parkında gerçekleştirilen programda ev sahipliğini Gemlik Kastamonulular .dernek başkanı Cafer Çevik ve yönetim kurulu üyeleri yaparken, programa İçişleri, Çalış ve ve Sosyal Güvenlik, Gençlik ve Spor eski bakanlarından Murat Başeskioğlu, KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu başkanı İsmail Tiftik ile çok sayıda Kastamonulu dernek başkan ve üyeleri katıldı.
Gemlik Kaymakamı Hasan Göç ile Belediye Başkan yardımcısı Mert Dimili ile bazı kamu kurum müdürlerinin de yer aldığı programda açılış konuşmasını Gemlik Kastamonulular Dernek başkanı Cafer Çevik yaptı. Çevik programa katılan gerek şehir içi ve gerek İstanbul, Yalova, Kocaeli gibi illerden de gelen tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti.
Programda Kocaeli Kastamonulular derneği başkanı Nurcan Acaroğlu, Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu başkanı İsmail Tiftik, KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç ve Devlet eski bakanı Murat Başeskioğlu birer konuşma yaptı. Başeskioğlu, “bu toplantıda bulunmaktan son derece mutluluk duydum. Güzel şeyler yapılıyor. Önümüzde seçim süreci var. Bizlerde Kastamonulular olarak elimizden gelen çalışmalarla, değerli hemşehirlerimizi, milletvekili, belediye başkanı, bakan olarak görmek isteriz. Bunun için çalışmalıyız. Kastamonu tarih sürecinde bu memleketin Anadolu adını aldığı bölgenin kendisidir. Çok geniş bir yelpazeye sahip bir yerleşim alanımız. İçinden 7 il çıkartmış bir bölgeyiz. Nerede hangi hemşerimziin neye ihtiyacı varsa el uzatmak zorundayız” dedi.
Program çeşitli dilek ve temennilerin ardından, katılımcıların hep bir ağızdan okuduğu Çanakkale Türküsü ile son buldu.
(Son Güncelleme: 4 Aralık 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir