BİRLİK’TE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM!
BİRLİK’TE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM!

BİRLİK’TE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM!

BİRLİK’TE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM!

Akran Gemlik Basketbol kulübü Başkanı Berkay Bulut , Pazartesi günü oynanacak olan Akran Gemlik Basketbol ve Antalya Güneşi Spor kulübü maçına Gemlik halkını çağırıyor. “ Gemlik olarak birlikte olma zamanı, Tribünlerde birlikte dolduralım ve takımıza destek verelim. ” ifadelerini kullandı.
Berkay Bulut, “İLÇEMİZ ADINA ÖNEMLİ ANLARDAN BİR TANESİ TÜRKİYE BASKETBOL 1.LİGİNDE GEMLİK İSMİNİ TEMSİL EDEN AKRAN GEMLİK BASKETBOL TAKIMIMIZIN BU MAÇI ULUSAL KANAL OLAN TRTSPORYILDIZ’DA YAYINLANACAK. 2 SAAT BOYUNCA CANLI YAYINLANACAK OLUP BU MÜSABAKAYI İMKANI OLMAYANLARI TRTSPOR YILDIZ EKRANLARINDAN İMKANI OLAN BÜTÜN SPOR SEVERLERİ GEMLİK İLÇE SPOR SALONUNA TAKIMIZA DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUZ. TÜM SPOR SEVERLERİ İLÇEMİZ ADINA ÖNEMLİ ROL OYNUYACAĞIMIZ BU KARŞILAŞMADA YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ” .
07.11.2022 Pazartesi günü saat 18.00’de Gemlik’te oynanacak olan Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 5. Hafta karşılaşması Akran Gemlik Basketbol ve Antalya Güneşi Spor .
Bursa İlini ve Gemlik İlçesini Türkiye Basketbol 1.liginde temsil eden Akran Gemlik Basketbol bu hafta Gemlik ilçe spor salonunda Antalya Güneşini karşılaşacak. İlçe adına önemli bir ana tanıklık edecek bu müsabaka TRTSPORYILDIZDA ’da ve TBF Youtube hesabından 2 saatlik Canlı Yayın bağlantısıyla tüm spor severlere ulaşacak. Akran Gemlik Basketbol yönetimi olarak Gemlik ilçesinin tanıtımında önemli rol oynayacak Akran Gemlik Basketbol – Antalya Güneşi müsabakasında takımlarına destek vermek için tüm GEMLİK halkını maça davet ediyor..
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir