İŞKUR MÜDÜRÜNDEN SAHA ZİYARETLERİ
İŞKUR MÜDÜRÜNDEN SAHA ZİYARETLERİ

İŞKUR MÜDÜRÜNDEN SAHA ZİYARETLERİ

İŞKUR MÜDÜRÜNDEN SAHA ZİYARETLERİ

İşkur İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, Osmangazi Halk Eğitim Merkez Müdürü Mehmet Köse, Gemlik İşkur Müdürü Alaattin Durğun Gemlik’te kurulu bulunan Aunde ve Gemlik Gübre firmalarına işyeri ziyaretinde bulundular
İŞKUR İl Müdürü ve beraberindeki ekibi Aunde Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Aslı Yavuz karşıladı.
İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, ziyarette iki kurum arasında ki işbirliğinin ve diyaloğun artarak devam etmesinin faydalı olacağını söyledi.
AUNDE Teknik İnsan Kaynakları Müdürü Aslı Yavuz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İŞKUR ile işbirliklerinden mutlu olduklarını, kadın istihdamına özel önem verdiklerini ve ihracat yapan firma oldukları için işgücü gereksinimlerinin devam ettiğini söyledi.
Daha sonrasında İŞKUR İl Müdürü Türkmen ve beraberinde ki heyet Gemlik Gübre fabrikasını ziyaret ettiler. Ziyarette kendilerini Gemlik Gübre İnsan Kaynakları Direktörü Aylin Erkul karşıladı. Ziyarette İŞKUR’un işgücü yetiştirme programlarından bahseden Türkmen, Gemlik Gübre ile geçmiş yıllarda yapılan işgücü yetiştirme programlarının yeni yılda da gerçeklemesini beklediklerini ifade etti.
Ziyarette Gemlik Gübre fabrikası hakkında bilgi veren Gemlik Gübre İnsan Kaynakları Direktörü Aylin Erkul, yeni yatırımla birlikte istihdamlarının artacağını belirterek İŞKUR’la işbirliği yapmayı planladıklarını bu sayede istihdama katkı sunacaklarını söyledi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir