GEMLİK’TE CUMHURİYET COŞKUSU ALANLARA SIĞMADI
GEMLİK’TE CUMHURİYET COŞKUSU ALANLARA SIĞMADI

GEMLİK’TE CUMHURİYET COŞKUSU ALANLARA SIĞMADI

GEMLİK’TE CUMHURİYET COŞKUSU ALANLARA SIĞMADI

Gemlik Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ilçe genelinde yapılan kutlama etkinliklerine binlerce kişi katıldı.
Gemlik’te akşam saatlerinde düzenlenen Cumhuriyet kortejinde yurttaşlar marşlar ve alkışlar eşliğinde yürürken, düzenlenen Manga konseri binlerce Gemlikliyi İskele Meydanı’nda buluşturdu.
Gemlikliler Cumhuriyet için yürüdü
Gemlik Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılı için düzenlenen ve eski diş hastanesi önünden başlayan yürüyüşte vatandaşlar Gemlik Körfez Halk Bandosu eşliğinde marşlar söyleyerek yürüdü. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Turgut Özkan’da katıldı.
Manga’dan muhteşem performans
Gemlik Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet konserinde Manga grubu sahne aldı. Manga grubu çok sevilen şarkılarını seslendirirken, binlerce Gemlikli gruba eşlik etti. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Manga grubuna barışı simgelediğini ifade ederek zeytin fidanı hediye etti.
Başkan Sertaslan, “Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak”
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan yaptığı konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağını ifade ederken, “Cumhuriyet Bayramımızı her zaman coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz. Manga grubuna bu muhteşem performanslarından dolayı teşekkür ediyorum. 29 Ekim öyle sıradan bir gün değil, bugün Cumhuriyet Bayramımızı kutlamamız için 99. yıl önce mücadele eden büyüklerimizi saygıyla anıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak” dedi.
“Konserleri yapmamızı istemiyorlar”
Gemlik’te muhalefet partilerinin gençlerin eğlenmesi için yapılan konserlere tepki verdiğini belirten Başkan Sertaslan, “Gençleri seviyoruz, gençlerimizin ilçelerinde güzel vakit geçirmeleri için çaba gösteriyoruz. Muhalefet partileri yaptığımız konserleri eleştiriyor. Gemlik’te yaşayan gençlerimizi mutlu etmek için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

(Son Güncelleme: 30 Ekim 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir