Beki, "Esnafları Kooperatife Ortak Olmaya Davet Etti"
Beki, "Esnafları Kooperatife Ortak Olmaya Davet Etti"

Beki, “Esnafları Kooperatife Ortak Olmaya Davet Etti”

Beki, “Esnafları Kooperatife Ortak Olmaya Davet Etti”

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı İsmail Beki, bir süre önce kuruluşu tamamlanan 2.sanayi sitesi kooperatifine esnafları detseğe ve ortak olmaya davet etti.
İsmail Beki yaptığı açıklamada, ” Yaklaşık iki seneyi aşkın süredir kurulması için çalışmalarını başlatıp uğraştığımız seçim çalışmaları içinde de yer alan projemizin ilk basamağı olan kooperatifimizin kuruluşunu Küçük sanayi sitesi kooperatif başkanımız Semih Aşkın’ın da katkılarıyla tamamlamış bulunmaktayız.
Bilindiği üzere Gemlik te 2. si kurulan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ortak kabulüne başlamış bulunmaktadır. Kooperatifimizin kuruluş amaçlarından ilki imalat ve tamiratla ilgili meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar ile sanayicilerimizi günün şartlarına uygun modern ve teknik şartlara haiz işyeri sahibi olmalarını sağlayarak topluluğun genel hizmetlerini karşılayacak tesisleri içine alan bir sanayi sitesi olmasını sağlamak, ikincisi ise Gemlik içerisinde bina altlarında oto tamiri ve imalat işi ile uğraşan esnaflarımızın dükkan sahibi olmalarını sağlamaktır. Kooperatifimize üye olmak için istenen belgeler nüfus cüzdan sureti, ikametgah belgesi, esnaf veya ticaret odası kaydı, vergi levhası ve sermaye taahhüdü olarak 1.000 TL. Ücret gerekmektedir. Kooperatifimize ortak olmak için istenen belgeler arasında odamıza kayıtlı olduğunuza dair faaliyet belgesi de yer almaktadır İlçemizde vergi kaydı açık olup ta oda kaydı olmayan birçok esnafımız bulunmaktadır. İmalat ve tamirat sektörleri ile ilgili meslek kolların da işyerleri bulunan ve özelliklede bina altlarında bu sektörlerde vergi kayıtları açık olup işyeri olan ve bina altlarında olduklarından dolayı işyeri açma ve çalışma ruhsatı alamayan esnaflarımızın kooperatife ortak olup bir işyerlerinin olabilmesi için kendilerine buradan sesleniyorum odamıza kaydınız yoksa bir an önce kooperatifimize ortak olmanız için gelin oda kaydınızı yaptırın sizin de bir işyeriniz olsun” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir