GESYAD ‘ TAN GEMLİK GELİŞİM AKADEMİ ‘YE DESTEK !
GESYAD ‘ TAN GEMLİK GELİŞİM AKADEMİ ‘YE DESTEK !

GESYAD ‘ TAN GEMLİK GELİŞİM AKADEMİ ‘YE DESTEK !

GESYAD ‘ TAN GEMLİK GELİŞİM AKADEMİ ‘YE DESTEK !

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği olarak tüm sosyal konularda farkındalık yaratma çabasını gösterirken, bunların en başında kuşkusuz dernek faaliyeti listemizin de en hasas noktası olan çocuklarımız ve çocuklarımızın güzel ahlak ile yetişmeleri konusudur.
Defaten söylediğimiz gibi… “biz söylem değil eylem Derneğiyiz” bunu söyleyip eylemlerimizi,plan ve proğramımızı uygularken kimseyi kırmadan ve ayrıştırmadan birşeyler yapma çabasındayız.
Çocukların sosyal platformlar nedeni ile bir çok konudan ve olaydan sandığımızdan çok daha fazla haberdarlar. Bu nedenle barışcıl ve kapsayıcılığımızı çocuklar için Emel ahlak davranışı olarak göstermek de bizim sorumluluğumuz.
Çocuklarımızın spor ve sanat ile buluşmalarını sağlayarak bunu desteklemeliyiz.Bu anlamda GESYAD olarak Gemlik Gelişim Akademiye destek vererek antramanlarını ziyaret ettik. Büyük bir özveri ile kurulan bu akademide kurucu ve hocası olarak başta Emrah Yıldırım olmak üzere Hasan,Tansel,İrfan ve İbrahim hocalara çok teşekkür ederiz.Antramanda aileler ile konuştuk ve gördük ki çocuklarla çok güzel ilgileniyorlar. Geleceğin gençlerine abilikleri ve kendilerini bu işe adadıkları İçin toplum adına Gemlik Gelişim Akademi’ye minnettarız.
(Son Güncelleme: 24 Ekim 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir