Ağdemir GTSO Meclis Üyeliğinde İstifa Etti
Ağdemir GTSO Meclis Üyeliğinde İstifa Etti

Ağdemir GTSO Meclis Üyeliğinde İstifa Etti

Ağdemir GTSO Meclis Üyeliğinde İstifa Etti

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası önceki dönem yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir, seçildiği oda meclisi görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Ağdemir yaptığı açıklamada, “ülkemizin önde gelen köklü kuruluşlarından olan Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının uzun süredir her kademesinde görev aldığım için onur duyuyorum. Bu güne kadar beraber hizmet ettiğim çalışma arkadaşlarıma, oda personelimize ve çeşitli komisyonlarda görev aldığım TOBB’a ve değerli Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile ekibine teşekkür ederim. Yönetim kurulu başkanlığını yaptığım sürenin büyük bir kısmı içerisinde dünyanın başına bela olan pandemi sürecine denk gelmesine rağmen ben ve arkadaşlarım 125 yıllık bir odayı şeffaf yönetim, hesap verilebilirlik, üyelerimizin odaya verdiği her kuruşuna zeval getiremeyecek bir yönetim sergiledik. Oda olarak yapılan yardımların adaletli ve her kesime ulaşmasında büyük emek harcadık. Yönetim olarak 500 bin liralık bir rakamla aldığımız kasayı, her türlü imkanın odaya sağlanması ve yapılan işlerin ardından yaklaşık 3 milyon liraya çıkartarak teslim ettik. Bütün bu yapılanlarda emeği geçen yönetim ve meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ağdemir açıklamasında, “en son seçim sürecinde meydana gelen kumpaslar, adam tehdit etmeler, işleri ve aşları ile mağdur edecek boyutta sıkıştırmalar, adam satmalar, kişisel egoların ön plan çıkması, siyasi güç zehirlenmesi, iş karşılığı iş takipçiliği yapılması gibi bir entrikalar döndüğü bir seçim sürecini yaşadık. Benim davam ve yolum belli. Ben inandığım yolda yürürüm. Ancak bu yolu kendi menfaatleri için kullananları da önce Allah’a, sonra değerli kamuoyuna havale ediyorum. Gelinen bu süreçte Tüm bunların olduğu ortamda gördüğüm lüzum üzerine birbirinden değerli oda üyelerimizin desteği ile seçilmiş olduğum meclis üyeliğinden istifa ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir