Jandarmadan Mazgal Hırsızlarına Suçüstü
Jandarmadan Mazgal Hırsızlarına Suçüstü

Jandarmadan Mazgal Hırsızlarına Suçüstü

Jandarmadan Mazgal Hırsızlarına Suçüstü

Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığıından yapılan açıklamada; ” Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Bursa14. Bölge Bölge Müdürlüğüne ait yol ağında bulunan drenaj sistemi ızgaralarının çalındığı, çalınan demir ızgaraların trafik ve can güvenliğini tehdit ettiği komutanlığımıza bildirilmiştir.
Bursa İl Jandarma Komutanlığınca meydana gelen hırsızlık olaylarının araştırılması maksadıyla Jandarma Suç Araştırma Timlerimiz ve diğer birimlerimizce özel bir ekip oluşturulmuş, yapılan çalışmalar neticesinde Bursa-İstanbul ve İstanbul-Bursa karayolu üzerindeki Oksijen tesislerindeki tır Parkına ait drenaj sisteminde farklı tarihlerde 19 kez hırsızlık olayının meydana geldiği ve yaklaşık 800.000 TL maddi zararın olduğu tespit edilmiştir.
Yapılan ayrıntılı çalışmalar neticesinde mavi renkli bir Tırın çalınan ızgaraların bulunduğu alana düzenli aralıklarla geldiğinin fark edilmesi üzerine, araç takibe alınmış ve 19.10.2022 günü saat 17. 00’de drenaj ızgaralarının bulunduğu alanda şüpheli bir şahsın ızgaraları yerinden sökerek tıra yüklediği görülmüş, aracın olay yerinden hareket etmesine müteakip kurulan özel ekipçe şok baskını icra edilip tır parkında şahıs suçüstü yakalanmıştır.
Yakalanan şüpheli S.Ş. suçunu kabul etmiş, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden tırda ve tıra takılı dorsesinde yapılan aramalarda (17) adet demir ızgara ile (1) adet ızgara sökmek için hazırlanan özel düzenek ve (3) adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat (payp) ele geçirilmiş, olay ile ilgili şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır”denildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir