Hisar Anadolu Lisesinden Eskişehir Gezisi
Hisar Anadolu Lisesinden Eskişehir Gezisi

Hisar Anadolu Lisesinden Eskişehir Gezisi

Hisar Anadolu Lisesinden Eskişehir Gezisi

Gemlik Hisar Anadolu Lisesi öğrencileri Eskişehir’e günübirlik gezi düzenlediler
55 öğrencinin katıldığı Eskişehir gezisi Osmangazi Üniversitesinin gezilmesiyle başladı. Üniversite de kampus turuyla bölümler ve üniversite içindeki yaşam alanları hakkında rehber eşliğinde bilgi alan öğrenciler daha sonra Sazova Parkına geçtiler . Burada Masal park başta olmak üzere sualtı dünyası ve hayvanat bahçesi gibi yerleri gezen öğrencilerinin bin sonraki durağı Odun Pazarı oldu.
Odun pazarı evlerine hayran kalan gençler bölgedeki tarihi konak ve müzeleri gezip hediyelik eşya alışverişinde bulundular. Balmumu müzesini de gezen Hisar Anadolu Lisesi öğrencileri doktorlar caddesi ve Es parkta dinleme fırsatı buldular.
Okul Müdür Yardımcısı Şuayb Serdaroğlu, Biyoloji Öğretmeni Serpil Korkmaz ve Felsefe öğretmeni Serbülent ilgar sorumluğunda sabah 06.30 da başlayan gezi akşam 21.30 sularında Gemlik’e geri dönülmesiyle tamamlandı.
Okul Müdürü Cafer Karaman Hisar Anadolu Lisesi olarak kültür, sanat, sosyal ve sportif alan da da etkin ve başarılı bir yıl geçireceklerini ifade ederek ‘Okulumuzda okuyan öğrencilerimizin her alanda başarılı olabilinmeleri için elimizden geleni yapacağız ‘dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir