Yıldız; Şehitlerimize Minnettarız

Yıldız; Şehitlerimize Minnettarız

 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri 11 Eylül Gemlik’in Kurtuluş Günü vesilesiyle Gemlik şehitliğini ziyaret ederek hem şehitlerimizi andı hem de önemli açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Yıldız şehitlik ziyaretinde şu sözleri söyledi.

“Bu özel ve önemli günde bayrak için, ezan için canları pahasına ülke topraklarını düşmandan temizleyen Allah aşkı ile şehadete kavuşan şehitlerimizi ve gazilik ünvanı ile ahirete göç etmiş ceddimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu topraklarda ezanın dinmeyeceğini bayrağımızın inmeyeceğini emperyalist işgalcilere gösteren bir ceddin torunları olarak ne kadar gurur duysak ne kadar övünsek azdır; fakat unutmamak gerekir ki, şehitlerimizi anmak ne kadar güzelse onları anlamak daha da güzeldir. Bugün ülkeyi yönetenlerin aldığı ve ya almadığı kararlar neticesinde gerek maddi gerek manevi sıkıntılar içerisindeyiz. Bu sıkıntıları aşmak için ise maddi gücünü kazanmış manevi duyguları şahlanmış tam bağımsız bir nesil yetiştirmek zorundayız.” şeklinde konuşan Yıldız aynı zamanda ‘Hicri Yılbaşı’ ile ilgili olarak bir kutlama mesajı yayınladı.

Hicri Yılbaşımız Kutlu Olsun.

“İslam coğrafyasının kan ve gözyaşına boğulduğu bir dönemde bu milletin inançlı evlatları olarak bize düşen inancımıza, tarihimize ve geleneklerimize aykırı eğlenceler yapmak değil, dünyanın bütün mazlumları ve mağdurları için bir yeni dünya kurmaktır. Bunun yolu öncelikle Yeniden Büyük Türkiye’nin temellerinin atılmasıyla mümkün olacaktır. Bu münasebetle aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Hicri Yılbaşını Kutlar, tüm mazlumların ve mağdurların refah ve saadete ulaşmalarını Cenabı Allah’tan niyaz ederim.”

 

(Son Güncelleme: 12 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir