Gemlik Belediyesinden Estetik Dokunuşlar

Gemlik Belediyesinden Estetik Dokunuşlar

Gemlik Belediyesinden Estetik Dokunuşlar

Gemlik Belediyesi’nin kent estetiğine yönelik yeşillendirme projelerine ara vermeden devam ediyor. Bir yandan mevsim koşullarına paralel olarak çalışmalarına hız veren ekipler diğer yandan ilçenin farklı noktalarında bulunan cadde ve sokaklara estetik görünüm vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesinde de hummalı bir çalışma yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şev taşları ile döşedikleri cadde ve sokakları estetik görünümüne kavuşturuyor.
Şev taşı döşeme çalışmalarıyla renklenen peyzaj hamlelerinin, ilçenin yeşile yönelik çehresini değiştirdiğine dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Daha yeşil ve daha güzel bir Gemlik için, mevsimlik çiçek ve bitki ekimi, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi çalışmalarının aralıksız devam edeceğini söyledi. Çalışma yapılan alanlardaki sulama sistemleri konusunda da duyarlı olduklarını belirten Başkan Yılmaz, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeşil alanların bakımlarının da düzenli olarak yapılacağını sözlerine ekledi.



(Son Güncelleme: 26 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir