Şen Ortaklar Cam'ın Konukları İMSİAD Oldu.
Şen Ortaklar Cam'ın Konukları İMSİAD Oldu.

Şen Ortaklar Cam’ın Konukları İMSİAD Oldu.

Şen Ortaklar Cam’ın Konukları İMSİAD Oldu

Gemlik’te Şen Ortaklar Cam Sanayi tarafından düzenlenen programda İMSİAD üyesi müteahhitler ağırlandı.
Kısa adı İMSİAD olan inşaat müteahhitleri ve sanayici işadamları derneğinin ‘Özbekistan Komisyonu’ toplantısı ‘Sanayici-Müteahhit Buluşmaları’ Şen Ortaklar Cam fabrikasında yapıldı.
Firma genel müdürü Selma Özsabuncu ve çalışanlar tarafından karşılan heyette Ak Parti Bursa milletvekili Osman Mestan ile Şişecam yetkilileri ve İMSİAD üyeleri katıldı,
Fabrika tanıtımı ve üretim alanında yapılan bilgilendirmelerin ardından, yapılan yemek ikramı sonrası konuşan genel müdür Özsabuncu, “Gemlik’te kurulan ve süreç içerisinde üretim çeşidini genişleten ve bazı ürünleri ile de TSE yetki belgesi alma aşamasına gelen Şen Ortaklar Camın vizyon ve misyonunu anlattı.
Devamında Şişe ve Cam Fabrikaları A.ş. İş Ortakları Gelişim Müdürü Sefa Ertan yaptığı konuşmada Mimarı camlar üzerine teknik ve detaylı bir sunum yaptı. Muteahhit ve mimarlar tarafından dikkat ile dinlenen sunumu takiben milletvekili Osman Mestan Özbekistan kültürü, yatırım fırsatları ve mevcut işbirlikler hakkında bilgiler verdi, son olarak İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç tüm konuklara yapılan Özbekistan gezisini ve genel durum değerlendirmesi ve bilgilendirmenin ardından program sona erdi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir