BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ANLAMLI YEMEK

BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ANLAMLI YEMEK

BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ANLAMLI YEMEK

Gemlik Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı dolayısıyla düzenlediği programda, ilçedeki şehit ve gazi ailelerini bir araya getirdi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın ev sahipliğinde, Ömer Kahraman hizmet binasında düzenlenen programa, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Müftüsü Dr.Mehmet Reşat Şavlı, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Kuluk, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Belediye Meclis Üyesi Fehmi Arslan, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Programda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz,  “Şehit aileleri, bu vatan için toprağa düşen şehitlerimizin bize emanetidir. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak ise en önemli görevlerimizden biridir. Biz, dün olduğu gibi bugün de onlarla beraberiz, onların sıkıntılarını ve dertlerini unutmamız mümkün değildir. Vatanımız için şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum. Bu topraklarda kahramanlık destanları yazan şehit ve gazilerimize şükran borçluyuz” dedi.

Şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen program şehitlerimizin ruhu için, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen dualarla son buldu.



(Son Güncelleme: 19 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir