GTSO Heyeti Karabıyık'ı Ziyaret

GTSO Heyeti  Karabıyık’ı  Ziyaret

GTSO Heyeti  Karabıyık’ı  Ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu bir dizi ziyareti gerçekleştirmek üzere Ankara’ya gitti. Ziyarette Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir , Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Semih Aşkın, Abdullah Kavlak , Yönetim Kurulu Sayman Üyesi  Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Buluk, Alaattin Akcan, Hasan Hamaloğlu ve Genel Sekreter Agah Arda katıldı.

Ziyaretin ilk ayağında CHP  Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık makamında ziyaret edildi. Ziyaret süresince Gemlik için bir dizi projenin hayata geçirilmesi için lobi çalışmaları yürütüldü. Bunların başında Gemlik Üniversitesi yer aldı.

Gemlik Üniversitesi İçin Her Şey Hazır

Oda heyeti CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık’a Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesi hakkında ön bilgilendirme yaptı. Gemlik Yerleşkesinin, Gemlik Üniversitesi olması için her türlü alt yapının hazır olduğu vurgulanarak destek talebinde bulunuldu. Gemlik Üniversitesi’nin kurulması ile birlikte Ülkemizin en güzide yerinde en güzide üniversitelerden biri olacağına vurgu yapıldı.

Gemlik’li Milletvekillerini Mecliste Görmek İstiyoruz

Oda heyeti ayrıca iki seçim bölgesine ayrılan Bursa’nın 2. Bölgesinde yer alan Mudanya, Gemlik Orhangazi, İznik ilçeleri arasında Gemlik’ten milletvekili adayını üst sırada görmek istediklerini  kendilerine ileterek bu konuda da ayrıca destek istediler.

Gemlik’e Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalıdır

GTSO  heyetinin gündeme getirdiği bir başka konu ise Organize Sanayi Bölgesi Oldu. Gemlik’in ekonomik dinamiklerini gündeme getiren oda heyeti CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık’tan  Gemlik’e bir OSB kurulması için destek istedi.

Gemlik’in ekonomik dinamiklerine yer veren oda yönetim kurulu başkanı Paşa ASğdemir, “ Gemlik 13 milyar dolar ihracat potansiyeli ile ülkemizin belli başlı bölgeleri arasında yer almaktadır. Mevcut Sanayi Tesisleri, Serbest Bölgesi, Limanları, Küçük Sanayisi ile Gemlik stratejik açıdan son derece büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle Gemlik’e bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması büyük önem arz etmektedir. Ülke ekonomisine, daha fazla katkı sunmayı kendimize hedef koyduk. Bu noktada ilçemize bir OSB kazandırmak için desteğinizi istiyoruz.” Dedi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir