Gemlik'te 3 Milyonluk Vurgun
Gemlik'te 3 Milyonluk Vurgun

Gemlik’te 3 Milyonluk Vurgun

Gemlik’te 3 Milyonluk Vurgun

‘’Ucuz Cep Telefonu Tedarik Ediyorum’’ Dedi 3 Milyon Tl Civarında Dolandırdı
Gemlik’e E.D. (33) isimli kadın, ucuz cep telefonu temin ettiğine insanları inandırarak kurduğu saadet zinciri ağında, şu ana kadar tespit edilen yedi kişiyi yaklaşık 3 milyon TL civarında dolandırdığı öne sürüldü. Olayda yeni mağdurların çıkması da bekleniyor.
UCUZ CEP TELEFONU TEDARİK ZİNCİRİ
Çeşitli zamanlarda gündeme gelen saadet zinciri dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi. Ucuz cep telefonu tedarik ederek, bunların ticaretini yaptığını iddia eden E.D., zincire kayıt olmak ve yeni müşteri getirmek karşılığında ticaretten pay alacağını öne sürdüğü kişiler üzerinden kar payı dağıtmaya başladı. Son dönemde de kar payı dağıtmaması üzerine de konu mahkemeye intikal etti.
GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA
Konunun Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığına intikal etmesinin ardından, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile yapılan soruşturmada, zanlı kadının İ.Ö. isimli şahıstan 421 bin TL, Ö.Ş. isimli şahıstan 20 bin TL, Ö.S.F. isimli şahıstan 10 bin TL. Y.Ş. isimli şahıstan 200 bin TL, R.D. isimli şahıstan 1 milyon TL. K.P. isimli şahıstan 650 bin TL, S.O. isimli şahıstan ise 185 bin TL aldığı tespit edildi.
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıkarılan zanlı ‘’Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel kişilikleri ile bişişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’’ suçundan tutuklanarak, Yenişehir Kapalı Kadın Cezaevine sevk edildi.
Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir