Gemlik Müftülüğünden “Dijital Dünyada Aile Olmak" Konferansı
Gemlik Müftülüğünden “Dijital Dünyada Aile Olmak" Konferansı

Gemlik Müftülüğünden “Dijital Dünyada Aile Olmak” Konferansı

Gemlik Müftülüğünden “Dijital Dünyada Aile Olmak” Konferansı

Gemlik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gemlik Şubesi Aile Haftası münasebetiyle bir konferans programı düzenledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı’nın katılımıyla Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Gemlik Kaymakamı Hasan Göç başta olmak üzere İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, kamu kurum idarecileri, din görevlileri, gençler ve vatandaşlar katıldı.
Asım Kocabıyık Camii Baş İmam Hatibi Tamer Alat’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Aile Haftası Sinevizyonu gösterimi ile devam etti. Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ yaptığı açış ve selamlama konuşmasında ailenin toplumu oluşturan en önemli yapı taşı olduğunu bu vesile ile de Kur’an ve sünnetin ışığında aile olmanın önemine vurgu yaparak hafta münasebetiyle ilçemize teşrifleri için Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı’ya ve katılımları için salonu dolduran dinleyicilere teşekkür etti.
Konferans sunumları için kürsüye gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Konarılı “Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak ve Aile Kalmak” temalı konuşmalarını gerçekleştirdi. İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğünce düzenlenen Evliliğe İlk Adım Seminerlerine katılarak belge almaya hak kazanan 30 çifti temsilen 5 kişiye belge ve hediye takdimi ile devam eden program Kaymakam Göç tarafından konuşmacı Konarılı’ya çiçek ve hediye takdimi ile sona erdi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir