Gemlik Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyareti

Gemlik Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyareti

Bu hafta görece başlayan Gemlik Kaymakamı Kemal İnan’ı Gemlik Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hurşit Topal ve Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut makamında ziyaret etti.

Denizlik Vali Yardımcılığı görevinden Gemlik Kaymakamlığı görevine atanan İnan, 25 yıldır çeşitli ilçelerde kaymakamlık görevi üstlendi. Gemlik ile alakalı olumlu kanaatinin olduğunu ifade eden yeni Gemlik Kaymakamı; ”Gemlik’te kaymakamlık görevini üstlenmekten memnunum. Bu makamlar bizler için kalıcı değil. Önemli olan giderken arkamızda güzel çalışmalar bırakabilmektir.

Gemlik’te gördüğümüz koy olarak güzel bölge. Genelde sanayiyi tercih etmiş. Coğrafi konumu paha biçilmez. Bizler de Gemlik’e faydalı olmak için çalışmalar yapacağız. Zaman içinde Gemlik’i daha iyi tanıyarak, çalışmalara başlayacağım. Şu anda kurumlarımızı tanıma aşamasındayım” dedi.

Kaymakam İnan Kimdir;

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde doğan evli ve 3 çocuk babası Kaymakam İnan, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi’ni bitirmesinin ardından bir yıl sonra 1992 yılında Şanlıurfa Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. İnan, Sivas Altınyayla, Çankırı Orta ve Yozgat Çayıralan kaymakam vekilliklerinde bulunduktan sonra, 1995 yılında Akkuş Kaymakamı oldu. 1997-1999 yılları arasında kaymakamlık yapan Kemal İnan, 1999 yılında Mardin Vali Yardımcısı oldu. 2003 yılında Çorum Alaca Kaymakamlığı’na atanan Kemal İnan daha sonra atandığı Seydişehir Kaymakamlığı görevini yürütüyorken kendi isteği ile Manisa Alaşehir’e tayin oldu. Alaşehir’de görev süresinin dolmasının ardından, son olarak Denizli Vali Yardımcısı olarak atanan İnan, İçişleri Bakanlığı görevlendirmesiyle Gemlik Kaymakamlığı’na atandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir