SEÇİM Mİ VAR!
SEÇİM Mİ VAR!

İLAÇSIZ HAYAT!

İLAÇSIZ HAYAT!

“Gelecekteki ilaç, frekansların ilacı olacaktır” demiş Edgar Cayce.

İlaç mağduru bir insan olarak bu söze sımsıkı sarılmam boşuna değil! Ve hatta daha da ileriye giderek şunu söylemek istiyorum ki; ilaçların deforme ve hasta ettiği bedenimi yeniden sağlığına kavuşturan yöntemin bileşenler topluluğudur frekanslar.

Sağlıklı bir birey olarak yaşamda yeniden can bulmamın baş mimarıdır frekanslar… Onlara hayatımı borçluyum. Genel ismiyle “Kozmik Enerji” frekanslarından bahsediyorum. Ölmek üzereyken imdadıma yetişen frekansların gücünü ve tedavi edici özelliğini bundan yıllar önce yaşayan biri, Edgar Cayce adında bir Amerikalı yazar ve psişik söylemiş ve olağanüstü yetenekleri olan bu adam, döneminde pek çok hastanın şifalanmasına vesile olmuş, pek çok hastalığın da ilacını bularak insanlığa hediye etmiştir. Üstelik bütün bunları 1877-1945 yılları arasındaki kısacık ömrüne sığdırmıştır.

Her ne kadar Türkçe çevirilere göre kendisine “kâhin” dense de aslında o Allah’ın verdiği meziyetlerle donatılmış doğa üstü yetenekleri olan ve bunu da insanlık adına kullanan bir hayırseverdir.
Nitekim doktor sertifikası olmamasına rağmen sağlığa yaptığı katkı, tedavi ve buluşlarla döneminin tıp komitesi tarafından “doktor” unvanı verilmiş, geçmiş ve geleceği görebilen bir beyindir o.

Gelecekle ilgili yaptığı tespitlerin hepsi gerçekleşmiş olup, Cayce’ in görülerinin bir kısmı halen günümüz dünyasında da yaşanmaktadır.

“Geleceğin ilaçları frekanslar olacaktır” tespiti de bunlardan en geçerli olanlarından biridir. Bunu bizzat deneyimlemiş biri olarak, kimyasal depolar haline gelerek, bedenin bir tarafını iyileştirirken diğer tarafını harabeye çeviren ilaçlardan birgün hepimizin, tüm dünya insanlarının kurtulacağına dair inancım sonsuz.

Sorun şu ki, kapitalist düzenin acımasız dişlileri buna izin verir mi, verse de ne kadar verir, işte bundan pek emin değilim! Zira dünya üzerindeki sağlık ve ilaç sektöründeki iştah açıcı parasal döngünün iplerini ellerinde tutanların pastayı başka bir yöntemle paylaşmak istemeyecekleri kanısındayım!

Yine de bu yöntemin, yani frekanslar kanalıyla şifalanma yönteminin bütün insanlığa açılması yönünde olan umudumu ölene kadar, asla yitirmeyeceğim.

Edgar Cayce demişken, onun hayata dair söylediği meşhur sözü ile bu haftaki köşe yazımı noktalamayı uygun görüyorum; “İnsanların mutlu olmaları için -basit- yaşamaları gerekir.”

Esen kalın.

(Son Güncelleme: 24 Nisan 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir