Durdu'dan Açıklama
Durdu'dan Açıklama

Durdu’dan Açıklama

Durdu’dan Açıklama

MHP Gemlik ve Bursa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Osman Durdu yaptığı yazılı açıklama ile son yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Durdu açıklamasında, ” Salı günkü Bursa büyükşehir belediye meclisi ikinci oturumunda belediye meclis gündeminin son maddeleri ile alakalı yapılan meclis müzakerelerinde o anda şahsımın belediye meclisinde olmadığı halde varmış gibi ismim üzerinden bir algı ve bir polemiğin oluşmuş olmasından dolayı da rahatsızlığımı ifade etmek istiyorum. Yaşanan diyalogları ve hareketleri üzüntü ile internet ten izledim bu anlamdaki duygu ve düşüncelerimi Sayın Başkanı telefon ile arayarak paylaştım . Ben o anda mecliste değildim Tabii ki Gemlik belediye Başkanının haklı veya haksız olmasına bakmazsızın arayı bulma sorumluluğumuzu her hal ve şartta yerine getirme gayretinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalı . Arkadaşlarımızı usulete ve suhulete davet ederiz ve gereğini yaparız. Ancak Belediye Başkanımıza defalarca Gemlik’i ilgilendiren konuları Gemlik’ten seçilmiş kendisi ile beraber 7 Büyükşehir belediye meclis üyeleri ile istişare edilerek Büyükşehir gündeminde taşınmasının daha doğru, daha sonuç alıcı olacağını ifade ettik. Bursa Büyükşehir meclisinde görev yapan Gemlik’ten seçilen başkan ile birlikte 7 üyeyiz. Anlaşılan Sayın Başkan böyle bir istişareye lüzum görmüyor. Bu da kendilerinin takdiri” dedi.
Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir
(Son Güncelleme: 23 Mart 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir