Cessur Ankara'da Temaslarda Bulundu
Cessur Ankara'da Temaslarda Bulundu

Cessur Ankara’da Temaslarda Bulundu

Cessur Ankara’da Temaslarda Bulundu

Gemlik Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığına seçilen Mehmet Cessur, Profesyonel Sürücülük Mesleği Çalıştayına katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin organize ettiği çalıştaya GTSO Nakliyeciler Komitesi başkanı Doğukan Paşaoğlu’da katıldı. Gemlik heyeti ayrıca Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ve Genel Sekreter Enver Yeniçeri ile bir araya geldi.
Cessur çalıştay sonrası yaptığı açıklamada, “göreve gelmemizin ardından yönetim kurulu üyelerimiz ile çalışmalarımıza başladık. 500’e yakın üye esnaf arkadaşlarımız var. Herkesin ayrı ayrı beklentisi var. Bizler de hem bu beklentilerin karşılanması için çalışma yaparken, diğer taraftan da odamızın üyesi olduğu kuruluşların çalışmalarına da katılarak taleplerimizi iletiyoruz. Ankara’da son olarak yapılan Profesyonel Sürücülük Mesleği Çalıştayına da katılarak odamızı ve ilçemizi temsil ettik. Çalıştayda Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ve Genel Sekreter Enver Yeniçeri ile de bir araya geldik ve görüş ve önerilerimizi dile getirdik. Bunlar arasında Eğitimli şoför bulunması için okullar da ilgili bölümler açılmasını ve halk eğitim merkezlerinde kursiyer programları düzenlenmesini, yüksek km yapıldığında hemen dolan ehliyet puanlarının dolmaması için ehliyet puanlarının yükseltilmesi, dijital takograflarda bekleme süresi zamandan yediği için ayarlama yapılmasını dosya halinde sunduk” dedi.
Cessur, “ilerleyen günlerde odanın ve ekmeğini şoförlükten kazanan oda üyelerinin önünü açacak çalışmaların sürdürüleceğini” ifade etti.
Cessur ve Paşaoğlu, Ankara ziyaretinde Gemlikli Hemşehrimiz AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ı da ziyaret ettiler.
(Son Güncelleme: 16 Mart 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir