Kurtuluş gecesi yaptılar duyurmayı unuttular
Kurtuluş gecesi yaptılar duyurmayı unuttular

Kurtuluş gecesi yaptılar duyurmayı unuttular

Kurtuluş gecesi yaptılar duyurmayı unuttular

Bursa Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonunun
Gemlik’teki Kurtuluş Gecesinden Gemliklilerin Haberi olmadı
Bursa Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu Artvin’in Kurtuluşunun 101.yıldönümü nedeniyle bu sene federasyon tarihinde ilk defa bir ilki gerçekleştirme iddiasıyla 7 Mart’ı 5 ayrı bölgede Karacabey, Mudanya, İnegöl, Bursa merkez ve Gemlik’te kurtuluş şenlikleri gecesi yapılması planlandı.
26 Şubat tarihinde Gemlik Belediye Başkanı M. Uğur Sertaslan’ı da ziyaret ederek program hakkında bilgi sunan federasyon temsilcileri Gemlik için Cemil Meriç Kültür Merkezini tutarak İçerisinde 6-7 sanatçının Aksu Tiyatro gurubu ve 25 kişilik Anka Folklor grubunda oldu içeriği oldukça dolu bir paket bir program hazırlandı
Federasyonun düzenlediği Artvin’in Kurtuluşu gecesi Gemlik programı dün gece Cemil Meriç Kültür Merkezinde gerçekleşti ancak federasyon gecenin duyurusun yapmayı unutunca salonun büyük bir kısmı boş kaldı.
Programa çıkan sanatçılar ‘Neden bu kadar azsınız’ ve 25 kişilik çocuk folklor gurubu hocasının da ‘bu geceden dolayı velilerimden özür diliyorum Bu geceyi kostümlü bir prova olarak kabul edin’ şeklinde tepki gösterdi.
600 kişilik salonda 100 kişi dahi olmaması Gemlik’te yaşayan binlerce Artvinlinin de tepkisini çekti.
Gemlik’te yaşayan Artvinliler ‘ Murat Aydın başkanlığında 30 kişilik yönetimde Gemlik’ten tek bir ismin olmadığı federasyon ilçemizde Artvin gecesi yapıyor biz Artvinlilerin haberi bile olmuyor Bursa’dan gelip kendileri çalıp oynuyorlar Böyle rezillik olmaz. Bu gece bizi onurlandırmak yerine adeta rezil etmiştir İyi niyetinden şüphe duymadığımız Federasyon başkanı Gemlik’teki Artvinliler için yeni bir program hazırlayarak bu hatayı telafi etmelidir’ ’ şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir