Şeffaf ihaleler ile kesintisiz hizmet
Şeffaf ihaleler ile kesintisiz hizmet

Şeffaf ihaleler ile kesintisiz hizmet

Şeffaf ihaleler ile kesintisiz hizmet

Gemlik’te şeffaf ihaleler ile hizmetler aralıksız devam ediyor.
Gemlik Belediyesi’nde planlı ihaleler şeffaf şekilde gerçekleştiriliyor. Son olarak yaklaşık maliyeti 907 bin lira olan “Gemlik İlçe Sınırları Dahilindeki Mahallelerde Betonarme Merdiven Yapım İşi” ihalesi tamamlandı. İhaleye katılan firmaların teklifleri ve uygunluk durumları dikkatle incelendi. Öte yandan yaklaşık maliyeti 4 milyon 406 bin lira olan Taş İhata/İstinat Duvarı ve Betonarme İmalatı Yapım İşi ihalesi de yapıldı. Gemlik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Halil Kaynatma, tüm ihalelerin uzman komisyonlar tarafından şeffaf şekilde yapıldığını belirtti.
Gemlik Belediyesi’nde, ilçede ihtiyaç duyulan hizmetlerin eksiksiz yerine getirilmesi için ihaleler piyasa şartları ve yasal zorunluluklara göre gerçekleştiriliyor. İhaleler, hizmet alımlarında en ekonomik tekliflerin tespiti için, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında firma temsilcileri ve katılımcıların huzurunda ihale zarfları açılarak yasal mevzuatlar çerçevesinde yapılıyor. Öte yandan Gemlik belediyesi tarafından yapılacak ihaleler ve detayları, belediye internet sitesi, kamu ihale kurumu sitesi ve basın ilan kurumu tarafından ilan ediliyor.
Gemlik Belediyesi’nin ilan edilen sonraki ihaleleri, 2 Mart 2022 Çarşamba günü saat 10.00’da Çocuk Parkı Yapım İşi, 18 Mart 2022 Cuma günü saat 10.00’da Panoramik Asansör ve Seyir Terası Yapım İşi, 21 Mart Pazartesi saat 10.00’da Oyun Grubu Alım İşi ihaleleri ilgili kanunun 19. Maddesine göre gerçekleştirilecek.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir