Akpınar Gemlik'te Toprağa Verildi
Akpınar Gemlik'te Toprağa Verildi

Akpınar Gemlik’te Toprağa Verildi

Akpınar Gemlik’te Toprağa Verildi

Bursa’da dün vefat eden Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Akpınar Gemlik’te düzenlenen cenaze törenin ardından defnedildi.
Geçirdiği beyin kanaması sonucu hastanede tedavi gören ve dün hayatını kaybeden Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Akpınar (49), Gemlik’te düzenlenen cenaze törenine Bursa valisi Yakup Canpolat, İl Emniyet müdürü Tacettin Aslan, Gemlik kaymakamı Hasan Göç, Ticaret ve Sanayi odası başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı İsmail Beki ile çok sayıda emniyet ve askeri personel ile siyasi parti ve stk temsilcisi katıldı. Gemlik ilçe emniyet müdürü Abdulkadir Yüce’de cenaze dolayısıyla Gemlik genelinde sıkı tedbirler aldırdı.
Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından, bir süre omuzlarda taşınan Akpınar’ın cenazesi, daha sonra cenaze aracı ile yeni mezarlığa götürüldü. Çok sayıda polis aracının escortluk yaptığı cenaze burada dualarla defnedildi.
Bursa’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden sorumlu olan 2. sınıf emniyet müdürü Akpınar 23 Ocak’ta fenalaşarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Akpınar, müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir