GTSO’da 2021’in son meclisi yapıldı
GTSO’da 2021’in son meclisi yapıldı

GTSO’da 2021’in son meclisi yapıldı

GTSO’da 2021’in son meclisi yapıldı

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası 2021 yılının son olağan meclis toplantısı meclis salonun da gerçekleşti. Toplantının ana gündem maddesi 2022 yılı gelir gider bütçesi oldu. Toplantının açılışı Meclis Başkanı Hasan Yıldırım tarafından yapıldı. Yıldırım konuşmasında “ Başarılı bir yıl geçirdik. Bütçemiz beklediğimiz oranların üzerinde gerçekleşti. Bunun için tüm üyelerimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Umarım 2022’de de aynı başarıyı yakalarız dedi.
GTSO’nun 2022 yılı tahmini gelir gider bütçesi incelenerek oda meclisinde kabul edildi. Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının 2022 yılı gelir gider bütçesi 3 milyon 820 bin lira olarak kabul edildi.
Ardından Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir söz aldı. Konuşmasında “ Başarılı bir bütçe dönemi geçirdik. Hedeflerimizin üzerinde bir oranla 2021 yılını kapattık. 2022 yılında da aynı başarıyı yakalayacağımızdan hiç şüphemiz yok. 2022 yılında daha büyük projelerle hizmet odaklı çalışmaya devam etmeliyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi
Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasının 2022-2025 stratejik planı Oda Genel Sekreteri Emre Gemicioğlu tarafından meclis üyelerine anlatıldı.
Oda Başkanı Paşa Ağdemir, 2022 yılında yapılacak olan çalışmalarla alakalı olarak üyelere ayrıntılı bilgiler verdi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir