Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni
Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için bir tören düzenledi.
MYO Kampüsünde gerçekleştirilen tören Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya ARI, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Yahya IŞIK, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan TURGUT, Borusan Kocabıyık Vakfı ve Yüksekokul Kurucu Müdürü Prof. Dr. Abdürrahim KORUKÇU, GTSO Başkanı Hasan HAMALOĞLU, Meclis Başkanı Mehmet ANAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN, Ziraat Odası Yönetimi Kurulu Başkanı Ercan BARUTÇUOGLU, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Cevdet YAZICI, akademisyenler, idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törende açılış konuşması yapan Prof. Dr. Yahya IŞIK, meslek yüksekokullarının Türkiye sanayisi için oldukça önemli bir yeri olduğunu belirtti. Meslek yüksekokullarının özellikle staj ve iş yeri eğitimleri ile öğrencilere iş hayatından önce tecrübe kazandırdığını vurguladı. Öğrencilerin de böylesine olağanüstü bir dönemde derslerini tamamlamayı başardıklarını kaydeden Işık, mezun olmaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya ARI öğrencileri ve misafirleri selamlayarak eğitimin toplum üzerindeki etkilerinden söz etti. Bir hukukçu olarak hayatın temelini adalet olarak gördüğünü ve öğrencilerin gelecek adına adalet kavramını daima ön planda tutmaları gerektiğini belirtti. Protokolde yer alan katılımcılar da öğrencilere kariyer hayatları ile ilgili tavsiyelerde bulundular.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir