İYİ PARTİ YIL SONU İSTİŞÂRESİNDE TOPLANDI
İYİ PARTİ YIL SONU İSTİŞÂRESİNDE TOPLANDI

İYİ PARTİ YIL SONU İSTİŞÂRESİNDE TOPLANDI

İYİ PARTİ YIL SONU İSTİŞÂRESİNDE TOPLANDI

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı yıl sonu yönetim kurulu toplantısını Umurbey’de gerçekleştirdi. Katılımın yüksek olduğu toplantıda, İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz tarafından 2021 yılında gerçekleşen gelişmeler ve 2022 yılında planlanan siyasi çalışmalar yönetim kurulu üyelerine aktarıldı.
Belediye Meclis Üyesi Oğuz Hançer, İl Teşkilatı kurucusu ve eski dönem yöneticisi İş insanı Erten Kayan, Gençlik Kolları Başkanı Aybüke Korkmaz’ın da hazır bulunduğu yemekli toplantıda sözlerine yönetimini selamlayarak başlayan Yavuz, “değerli yönetim kurulu üyelerim, yol arkadaşlarım bu kutlu bayrağı devraldığımız günden bu güne üye sayımızı dört kat artırdık. Bunda hepimizin ve geçmiş dönemlerde çalıştığımız arkadaşlarımızın, kurucularımızın emeği vardır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz, artan üye sayımız ve halkımızın teveccühü ile Gemlik’te ve yurdumuzda birinci parti olacağız. Teşkilatım adına Genel Başkanımız Sn Meral Akşener ve tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı gönderiyorum,” dedi.
Bilgilendirme ve istişareler ile devam eden toplantı partililerin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
(Son Güncelleme: 30 Aralık 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir