Haydi Gemlik! Kan Bağışına
Haydi Gemlik! Kan Bağışına

Haydi Gemlik! Kan Bağışına

Haydi Gemlik! Kan Bağışına

Türk Kızılay Bursa Kan Merkezi Gemlik’te kan bağışı kampanyası düzenliyor. 15 Şubat Pazartesi (bugün) ile 21 Şubat Pazar günleri aralığında ve 11.00 ile 18.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek bağış kampanyasına tüm Gemlikliler davet ediliyor. Gemlik 15 Temmuz Demokrasi (İskele) Meydanı’ndan gerçekleştirilecek organizasyonda Kızılay mobil kan bağış ekipleri hazır bulunacak.

Kan verin umut olun hayat kurtarın

Kızılay Bursa Kan Merkezi yetkilileri yaptıkları çağrıda; “Mevcut durumda kan bileşeni stok seviyesi yeterli olmakla birlikte önümüzdeki süreçte önleyici sağlık politikaları doğrultusunda darboğaz yaşanabileceği öngörülmektedir. Bu kapsamda kan bileşeni stok seviyesinin korunması gerekmektedir. Tedavisinde düzenli olarak kan bileşeni kullanılan ihtiyaç sahiplerimiz için değerli kan bağışlarınız çok önemlidir” şeklinde konuştular.

Tüm önlemler alınıyor

Covid 19 salgınına karşı tüm tedbirlerin alındığına vurgu yapan yetkililer; “Toplumsal dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde siz değerli kan bağışçılarımızı Türk Kızılay Kan Bağışı Noktalarına davet ediyoruz. Şimdi birlik olmanın tam zamanı. COVİD-19 virüsü, kan bağışı işlemi ile size bulaşmaz. Türk Kızılay, diğer viral enfeksiyonlar da dahil olmak üzere bağışçılara hastalık bulaşına karşı tüm önlemlerini almıştır. Kan bağışı toplama faaliyetlerinde kullanılan malzemeler tek kullanımlıktır. Yanı sıra, çalışanlarımız da genel hijyen kurallarının yanında gözlük, maske, eldiven gibi kişisel koruyucu donanımlarla çalışmaktadır” ifadelerini kullandılar.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir