Psikolog Sena Girgin Bulut Ofisini Açtı
Psikolog Sena Girgin Bulut Ofisini Açtı

Psikolog Sena Girgin Bulut Ofisini Açtı

Psikolog Sena Girgin Bulut Ofisini Açtı

Gemlikli Uzman Klinik Psikolog Sena Girgin Bulut İstiklal caddesi üzerinde ofisini açarak, danışan kabulüne başladı.

Gemlik’te uzun süredir özel bir tıp merkezinde görev yapan ve danışanlarının büyük takdirini toplayan Girgin gazetemize yaptığı açıklamada, “İlk ve ortaokul dönemini Özel Bursa Kültür Koleji’nde okudum. Lise döneminde Özel Bursa Final Anadolu Lisesi’nden mezun oldum. 2012 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazandım. Mevcut durumda İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programında tez aşamasındayım.

Öğrenim suresi içerisinde İngiltere’de İngilizce dil eğitimi programı kapsamında gerek dil gerek mesleki anlamda kurslara katıldım. Öğrenim suresi içerisinde aynı zamanda birçok anaokulu ve rehabilitasyon merkezlerinde Balıklı Rum Hastanesinde stajyer olarak bulundum.

Yüksek Lisans eğitim sürecinde Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Aile-Çift Terapisi Eğitimi, Aile-Çift ve Bireysel Psikoterapi Süpervizyon Eğitimi, MMPİ(Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri), Scl-90-r (Psikoloji Belirti Tarama Listesi), Çocuk Değerlendirme Ölçekleri, Oyun Terapisi eğitimlerini tamamladım.

Mevcut durumda bir buçuk senedir görev aldığım Öze Gemlik Atakent Tıp Merkezinden ayrılarak, severek okuduğum, mesleki ve kişisel gelişimim adına çok emek verdiğim ve emek vermeye devam edecek olduğum mesleğim adına hizmetimi artık kendi ofisimde; Uzman Klinik Psikolog Sena Girgin Bulut Danışmanlık Merkezinde vermeye başladım”dedi.

(Son Güncelleme: 13 Aralık 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir